Νορβηγία – Σερβία 1-2

Νορβηγία – Σερβία 1-2

Ενα βήμα πριν το EURO 2020 η Σερβία! Με τον Σάβιτς να σημειώνει δύο τέρματα, η Σερβία πέρασε (1-2) από τη Νορβηγία και προκρίθηκε στον τελικό των playoffs του Nations League.

Μιλίνκοβιτς Σάβιτς από άλλον… πλανήτη! Ο παίκτης της Λάτσιο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 80ο λεπτό, αλλάζοντας τη μοίρα του αγώνα. Ο 25χρονος σημείωσε και τα δύο γκολ, με την Σερβία να νικάει (1-2) εκτός έδρας τη Νορβηγία, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό των playoffs του τρίτου «μονοπατιού».

Η ομάδα του Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Σκωτία-Ισραήλ, με έπαθλο μια θέση στο EURO 2020.

Στο 81ο λεπτό και μετά από αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Σάβιτς, με τον 25χρονο να τη στέλνει εύκολα στα δίχτυα των Νορβηγών.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα, με τον Νόρμαν να γράφει με φοβερό σουτ το 1-1 στο 88΄. Στην παράταση, οι «πλάβι» ήταν και πάλι καλύτεροι, φτάνοντας στη νίκη-πρόκριση. Με ποιον άλλον; Με τον Σάβιτς! Στο 102΄, ο μέσος της Λάτσιο με τρομερό σκαφτό πλασέ, νίκησε τον Γιαρστάιν και έστειλε τη Σερβία στον τελικό του Nations League.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Γιαρστάιν, Αλεεσάμι (106’ Λίνες), Ομάρ (116’ Θόρσμπι), Ρετζίνιουσεν (91’ Στράντμπεργκ), Γιόχανσεν (67’ Κινγκ), Αγέρ, Χένρικσεν (46’ Νόρμαν), Όντεγκααρντ (111’ Ελιουνούσι), Μπέργκ, Σέρλοθ, Χάαλαντ

ΣΕΡΒΙΑ: Ραΐκοβτς, Κολάροβ, Μιλένκοβιτς, Σ.Μίτροβιτς, Μακσίμοβιτς (80’ Μιλιβόγιεβιτς), Λάζοβιτς (106’ Γκατσίνοβιτς), Ντζούριτσιτς (80’ Σάβιτς), Γκουντέλι, Ρίστιτς, Τάντιτς (119’ Λούκιτς), Α.Μίτροβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ