Nations League : Μεγάλη νίκη για Γιβραλτάρ, μοιρασιά στα Φερόε (vids)

Nations League : Μεγάλη νίκη για Γιβραλτάρ, μοιρασιά στα Φερόε (vids)

Το Γιβραλτάρ νίκησε εκτός έδρας με 1-0 το Λιχτενστάιν ενώ ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στα Νησιά Φερόε και τη Λετονία.

Το Γιβραλτάρ πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 στην έδρα του Λιχτενστάιν ενώ τα Νησιά Φερόε αναδείχθηκαν ισόπαλα με 1-1 κόντρα στη Λετονία στο πλαίσιο του Nations League.

Η ομάδα του Γιβραλτάρ πήρε σπουδαίο τρίποντο για την 3η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του 4ου γκρουπ. Στο 3ο λεπτό το Λιχτενστάιν είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Σαλάνοβιτς να βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση αλλά να πλασάρει άστοχα. Επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με όμορφη ενέργεια και ωραίο σουτ του Ντε Μπαρ. Επίσης στο 47ο λεπτό ο νεοεισελθών Γιλντίζ είχε δοκάρι για το Λιχτενστάιν.

Μετά από αυτό το παιχνίδι, το Γιβραλτάρ είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με 6 βαθμούς αφήνοντας το Λιχτενστάιν στη δεύτερη θέση με 3.

Στον πρώτο όμιλο του 4ου γκρουπ, Νησιά Φερόε και Λετονία ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό με πλασέ του Ικάουνιεκς ύστερα από κεφαλιά πάσα του Ος. Τρία λεπτά αργότερα, ήρθε η απάντηση από τους γηπεδούχους καθώς μετά από κόρνερ, ο Φερό με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 76ο λεπτό, ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων για οφσάιντ του Όλσεν.

Τα Νησιά Φερόε βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου έχοντας 7 βαθμούς ενώ η Λετονία είναι στη δεύτερη θέση με 3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ