Μένει εκτός Euro το Δουβλίνο

Μένει εκτός Euro το Δουβλίνο

Οι τελευταίες λεπτομέρειες μένουν για την «αποχώρηση» του Δουβλίνου από τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν το Euro, αφού η Ιρλανδία δεν μπορεί να εγγυηθεί την παρουσία κόσμου.

Η ιρλανδική κυβέρνηση υποστήριξε πως δεν αναμένεται να μπορέσει να ικανοποιήσει το αίτημα της UEFA για παρουσία θεατών στο 25% της χωρητικότητας των σταδίων, χάνοντας απ’ ότι φαίνεται την ευκαιρία να φιλοξενήσει το Euro.

Η οριστική απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για το Δουβλίνο, καθώς και για τις Μπιλμπάο και Μόναχο, που αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα, αναμένεται να ληφθεί την Παρασκευή.

«Πιστεύουμε ότι ο Ιούνιος είναι πολύ νωρίς» δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Λίο Βαραντάρ, και συνέχισε: «Νομίζω ότι, αν συνεχίσουν να επιμένουν να έχουν το 25% του σταδίου γεμάτο, θα είναι δύσκολο να προχωρήσει, αρκετά ειλικρινά».

Στο Στάδιο Aβίβα είχαν προγραμματιστεί να φιλοξενηθούν τρεις αγώνες του 5ου ομίλου (Πολωνία-Σλοβακία στις 14/6, Σουηδία-Σλοβακία στις 18/6 και Σουηδία-Πολωνία στις 23/6) και στη συνέχεια ένα παιχνίδι για τη φάση των «16».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ