H Τσεχία δεν θα μείνει στη Σκωτία για τον όμιλο

H Τσεχία δεν θα μείνει στη Σκωτία για τον όμιλο

Η Πράγα θα είναι η βάση της ομάδας παρότι τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Εδιμούργο.

Η εθνική ομάδα της Τσεχικής Δημοκρατίας δήλωσε το Σάββατο ότι δεν θα δημιουργήσει στρατόπεδο βάσης στο Εδιμβούργο για τους αγώνες του ομίλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για να αποφευχθεί η απομάκρυνση ολόκληρης της ομάδας εάν ένα μέλος επιστρέψει θετικό τεστ COVID-19.

Οι Τσέχοι βρίσκονται στον Όμιλο Δ μαζί με τη Σκωτία, την Κροατία και την Αγγλία, παίζοντας τους δύο πρώτους αγώνες τους στη Γλασκόβη (14 και 18 Ιουνίου) πριν από τον τελικό ομαδικό αγώνα εναντίον της Αγγλίας στο Λονδίνο (22 Ιουνίου).

«Η εθνική ομάδα της Τσεχίας θα περάσει ολόκληρο το τουρνουά Euro 2020 στην Πράγα αντί για το στρατόπεδο βάσης στο Εδιμβούργο όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί», ανέφερε η ομάδα σε δήλωση.

Όλα οφείλονται στους περιορισμούς και τους κανόνες της COVID-19 στη Σκωτία. Θα πετάξουμε (ξεχωριστά) σε καθέναν από τους αγώνες της ομάδας μας ξεχωριστά.

«Ένα θετικά δοκιμασμένο μέλος της ομάδας θα σήμαινε την καραντίνα για ολόκληρη την ομάδα, όπως λένε οι περιορισμοί της Σκωτίας αυτήν τη στιγμή. Δεν συμβαδίζει με το πρωτόκολλο επιστροφής στο παιχνίδι της UEFA.»

Οι Τσέχοι έχουν προγραμματίσει να παίξουν Ιταλία και Αλβανία σε φιλικούς αγώνες πριν ξεκινήσουν τα Ευρώ στις 11 Ιουνίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ