«Ο Σάουθγκεϊτ αφήνει εκτός 26άδας τον Αλεξάντερ-Άρνολντ» (pic)

«Ο Σάουθγκεϊτ αφήνει εκτός 26άδας τον Αλεξάντερ-Άρνολντ» (pic)

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φαίνεται πως θα αφήσει εκτός 26άδας στην Εθνική Αγγλίας τον Αλεξάντερ-Άρνολντ ενόψει του Euro 2020.

Η μεγάλη γιορτή του Euro 2020 πλησιάζει και οι προπονητές των ομάδων καταστρώνουν τα πλάνα τους ώστε να καταλήξουν στις τελικές επιλογές τους.

Πριν λίγες ημέρες, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανακοίνωσε 30 άτομα της προεπιλογής της Εθνικής Αγγλίας, επιλέγοντας 4 παραπάνω ποδοσφαιριστές ώστε να καταλήξει στους τελικούς 26. Μεταξύ αυτών είναι και ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο οποίος δεν πραγματοποίησε την καλύτερή του σεζόν στην Αγγλία με τη Λίβερπουλ, ωστόσο το τελευταίο διάστημα ανέβασε πολύ την απόδοσή του στα παιχνίδια.

Ωστόσο, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φαίνεται να μην έχει πειστεί ακόμα από την εικόνα του Άρνολντ. Πριν λίγο καιρό τα αγγλικά μέσα έκαναν λόγο για απόφαση του Σάουθγκεϊτ να μην τον συμπεριλάβει στη λίστα της Εθνικής Αγγλίας για το Euro.

Λίγες ώρες πριν ανακοινώσει τις τελικές του επιλογές ο τεχνικός των «τριών λιονταριών», δημοσίευμα του «ESPN» ξαναφέρνει στο προσκήνιο αυτή τη φημολογία που είχε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Σάουθγκεϊτ εξακολουθεί να μην έχει πειστεί πλήρως από τις δυνατότητες του Αλεξάντερ-Άρνολντ και αντί αυτού αναμένεται να επιλέξει τους Κάιλ Γουόκερ και Ρις Τζέιμς για τη θέση στα δεξιά της άμυνας.

Ο Σάουθγκεϊτ θα ανακοινώσει την τελική αποστολή της Εθνικής Αγγλίας μέχρι τα μεσάνυχτα της 1ης Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ