Μένει εκτός εθνικής Αγγλίας ο Λίνγκαρντ για το Euro

Μένει εκτός εθνικής Αγγλίας ο Λίνγκαρντ για το Euro

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ μπορεί να πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Γούεστ Χαμ, αλλά φαίνεται πως ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν τον υπολογίζει για το Euro.

Σεζόν όνειρο έκανε φέτος ο Τζέσι Λίνγκαρντ, με τη μετακόμιση του με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Γουέστ Χαμ να αποδεικνύεται πολύ καλή κίνηση.

Ο 28χρονος εξτρέμ ήταν πρωταγωνιστής των «σφυριών» ειδικότερα στις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ συνολικά πέτυχε 9 γκολ σε 16 συμμετοχές. Μάλιστα, η αγγλική ομάδα που τερμάτισε στην 6η θέση και εξασφάλισε το εισητήριο για τους ομίλους του Europa League θέλει να τον κάνει δικό της μόνιμα, την ώρα που τον «κοιτάζει» και η Άρσεναλ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Athletic» δεν θα είναι ένας από τους 26 «εκλεκτούς» του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το ερχόμενο Euro, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να μοιάζει πως δεν έχει… συγκινηθεί καθόλου από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Άγγλου άσου.

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας σε 27 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 4 γκολ, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος στο Euro.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ