Μπενζεμά: «Ο Μπαπέ είναι ευπρόσδεκτος στην Ρεάλ, μαζί θα κατακτήσουμε το Euro»

Μπενζεμά: «Ο Μπαπέ είναι ευπρόσδεκτος στην Ρεάλ, μαζί θα κατακτήσουμε το Euro»

Ο Καρίμ Μπενζεμά παραχώρησε συνέντευξη στην Marca και μίλησε για την Εθνική Γαλλίας, τον Ζινεντίν Ζιντάν αλλά και για τον Κίλιαν Εμπαμπέ.

Ο Καρίμ Μπενζεμά επέστρεψε στην Εθνική Γαλλίας μετά από έξι χρόνια και θα ενισχύσει την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν στο επερχόμενο Euro. Οι Τρικολόρ μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρώσιας, έχουν βάλει ως στόχο και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στο ίδιο μήκος ήταν και οι δηλώσεις του Γάλλου επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 31άχρονος άσος παραχώηρησε συνέντευξη στην Marca, τόνισε την χαρά του για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα, έδωσε το σύνθημα της νίκης για το Euro αλλά παράλληλα σχολίασε την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο της Βασίλισσας αλλά και για τον Κίλιαν Εμπαμπέ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την Εθνική ομάδα: «Ολα έγιναν πολύ γρήγορα. Ηταν ένα αίσθημα υπερηφάνειας και ευτυχίας. Μου πήρε μερικά λεπτά για να το συνειδητοποιήσω», ανέφερε αρχικά στο ισπανικό Μέσο, για να μιλήσει στη συνέχεια για τις πιθανότητες που έχει η εθνική Γαλλίας για να κατακτήσει το φετινό Euro.

«Είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες από τα καλύτερα κλαμπ του κόσμου σε όλες τις γραμμές. Γνωρίζουμε πόσο δυνατοί είμαστε, αλλά θα πρέπει να το βγάλουμε και στο χορτάρι».

Για τον Ζινεντίν Ζιντάν:«Η απομάκρυνση του Ζιντάν ήταν μια έκπληξη για όλους μας, όχι μόνο για μένα. Αλλά είναι αλήθεια, πάντα συμπεριφερόταν σαν μεγαλύτερος αδερφός μαζί μου. Επειδή τον γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό, με βοήθησε πολύ τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδων. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για όλους. Τώρα έχουμε έναν άλλο προπονητή και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ξανά».

Για τον Κιλιάν Μπαπέ: «Είναι ένας νεαρός παίκτης με τεράστια ποιότητα. Φυσικά και θα ήταν ευπρόσδεκτος στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ποια ομάδα δεν θα τον ήθελε στο ρόστερ της; Προς το παρόν έχει συμβόλαιο στην Παρί και θα δούμε τι θα αποφασίσει. Σήμερα η προτεραιότητά μας είναι να κερδίσουμε το Euro.

Πάντα λέω ότι για μένα η Ρεάλ είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Οι παίκτες μπορεί να περνάνε αλλά η Ρεάλθα συνεχίσει να είναι η Ρεάλ, η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Ξέρω ότι κάθε χρόνο πρέπει να κάνω περισσότερα και να δώσω περισσότερα ώστε να ελπίζουμε να κερδίσουμε περισσότερους τίτλους. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην Ρεάλ γιατί ήρθα ουσιαστικά παιδί, σε ηλικία 21 ετών και τώρα έχω περισσότερη εμπειρία, έχω κερδίσει πολλούς τίτλους και για μένα είναι χαρά να βρίσκομαι σε αυτό το κλαμπ κάθε μέρα. Κάθε πρωτάθλημα, κάθε πρωτάθλημα που κερδίζω, είναι σαν ένα όνειρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ