Χειρουργείο μετά το Euro για τον Ράσφορντ

Χειρουργείο μετά το Euro για τον Ράσφορντ

Την πόρτα του χειρουργείου μετά την λήξη του Euro θα περάσει ο Μάρκους Ράσφορντ, έτσι ώστε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που έχει στο ώμο.

H Eθνική Αγγλίας συνεχίζει την προετοιμασία της για το επερχόμενο Εuro. Ο Γκάρεθ Σαουθγέϊτ έχει κάνει γνωστή την απστολή των Τριών Λιονταριών, με τις προσδοκίες για την κατάκτηση του τροπαίου να είναι υψηλές.

Ο Άγγλος τεχνικός έχει πάρει όλα τα αστέρια, με μοναδικό μεγάλο απόντα τον Αλεξάντερ Αρνολντ, ο οποίος υπέστη τραυματισμό λίγες μέρες πριν την έναρξη του Euro.

Παρόλο αυτά ο αμυντικός της Λίβερπουλ δεν είναι ο μόνος που αντιμετωπίζει τραυματισμό. Ο Μάρκους Ράσφορτν ταλαιπρωτείται με ενοχλήσεις στον ώμο και στο πόδι, ωστόσο σε αντίθεση με τον δεξί μπακ των Reds θα δώσει κανονικά το παρών στο Euro, καθώς δεν ήθελε να χάσει την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

O επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την λήξη του Euro θα περάσει από την πόρτα του χειρουργείου, έτσι ώστε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις. Αυτό θα έχει ενδεχόμενο ότι μπορεί να χάσει την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ