Γουάιτ: «Έμεινα άφωνος όταν με κάλεσαν στην Εθνική»

Γουάιτ: «Έμεινα άφωνος όταν με κάλεσαν στην Εθνική»

Ο Μπεν Γουάιτ μίλησε για την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας αναφέροντας πως έμεινε άφωνος.

Ο αμυντικός της Μπράιτον, Μπεν Γουάιτ τόνισε την Τρίτη (08/06) πως ήταν εντελώς «τρελό» για τον ίδιο να κερδίσει την τελευταία στιγμή μία θέση στην 26άδα της Εθνικής Αγγλίας για το EURO2020.

Ο 23χρονος ήταν η επιλογή της ύστατης ώρας απ’ τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, προκειμένου να καλύψει το κενό στο δεξιό άκρο της άμυνας των «τριών λιονταριών» μετά τον τραυματισμό του Τρελντ Αλεξάντερ-Άρνολντ της Λίβερπουλ στο φιλικό με την Αυστρία.

Και μάλιστα έκανε και το ντεμπούτο του στην Εθνική Αγγλίας στην κυριακάτικη (06/06) φιλική νίκη επί της Ρουμανίας με 1-0, στο τελευταίο τεστ των Άγγλων πριν απ’ το πρώτο παιχνίδι τους στη διοργάνωση με την Κροατία στις 13 Ιουνίου για τον 4ο όμιλο

«Έμεινα… άφωνος και ένιωσα καταπληκτικά. Είναι κάτι που σου… τρυπάει το μυαλό. Ειλικρινά δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο. Πίστευα ότι θα ήμουν κάπου… ζεστά για διακοπές το καλοκαίρι, σε ένα μέρος όπως π.χ. η Πορτογαλία. Ακόμη και το γεγονός ότι ήμουν στην προεπιλογή των 33 παικτών ήταν κάτι ξεχωριστό για μένα.

Το να μπω όμως στην τελική ομάδα ήταν απίστευτο. Ακόμη δεν το έχω… καταλάβει καλά-καλά. Έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες και πριν από κάθε μία αναρωτιόμουν αν θα μπορούσα μία μέρα να κάνω το βήμα παραπάνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ