Γιατρός Δανίας για Έρικσεν: «Στην πραγματικότητα, καταφέραμε να τον… φέρουμε πίσω»

Γιατρός Δανίας για Έρικσεν: «Στην πραγματικότητα, καταφέραμε να τον… φέρουμε πίσω»

Ένας εκ των γιατρών της Δανίας συγκλόνισε, μιλώντας για τις στιγμές που πέρασε το ιατρικό τιμ προσπαθώντας να σώσει τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Το γεγονός με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδίας, σόκαρε όλο τον πλανήτη ο οποίος παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα τους γιατρούς να προσπαθούν να επαναφέρουν τον έμπειρο μέσο.

Ένας εκ των γιατρών μίλησε για τις συγκλονιστικές στιγμές που πέρασε όλο το ιατρικό τιμ, τονίζοντας πως κυριολεκτικά τον έφεραν… πίσω, ενώ αποκάλυψε πως ο Έρικσεν του μίλησε μόλις τον επανέφεραν.

Οι δηλώσεις του γιατρού της Δανίας:

«Μας φώναξαν αμέσως μόλις έπεσε ο Κρίστιαν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπόρεσα να τον δω εξ αρχής, όμως ήταν πασιφανές πως «κατέρρευσε». Όταν τον πλησίασα, είδα πως ήταν γυρισμένος στο πλάι και ανέπνεε. Ξαφνικά, όμως, όλα άλλαξαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αμέσως αρχίσαμε την προσπάθεια να επαναφέρουμε την καρδιά του και να σώσουμε την ζωή του. Ήταν πολύ γρήγορη η αντίδραση από τον γιατρό του γηπέδου και το υπόλοιπο σταφ του.

Στην πραγματικότητα, καταφέραμε να τον… φέρουμε πίσω. Μάλιστα, μου μίλησε πριν φύγει από το γήπεδο για να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ