Νόιερ: «Δεν είμαστε… αουτσάιντερ»

Νόιερ: «Δεν είμαστε… αουτσάιντερ»

Ο Μάνουελ Νόιερ έκανε δηλώσεις ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού ανάμεσα στη Γερμανία και τη Γαλλία (15/6), τονίζοντας πως τα «πάντσερ» θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη.

Τα μέλη της Εθνικής Γερμανίας αρνούνται να αποδεχθούν τον τίτλο του «αουτσάιντερ» στον αυριανό (Τρίτη 15/06) πρώτο αγώνα τους για το EURO 2020, κόντρα στη Γαλλία, τονίζοντας πως προτίθενται να βγουν έξω και να νικήσουν για να δώσουν χαρά στους Γερμανούς φιλάθλους, μετά την προ τριετίας απόλυτα αποτυχημένη παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

«Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Ξέρουμε ότι χρωστάμε κάτι στους Γερμανούς φιλάθλους μετά το τελευταίο τουρνουά στο οποίο πήραμε μέρος. Ευελπιστούμε να τους δώσουμε χαρά και να ανταποδώσουμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο» τόνισε ο αρχηγός των Γερμανών, Μάνουελ Νόιερ και πρόσθεσε:

«Γνωρίζουμε ότι η Γαλλία είχε πολύ επιτυχημένη παρουσία τα τελευταία χρόνια. Αλλά κι εμείς είμαστε μία αντίστοιχα πολύ καλή ομάδα, την οποία δεν θες να αντιμετωπίζεις μέσα στο γήπεδο. Τους σεβόμαστε, αλλά δεν θεωρούμε πως είμαστε… αουτσάιντερ. Παίζουμε στο Μόναχο και θέλουμε να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ