Ρέκορντμαν στην ιστορία των εθνικών ομάδων o Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)

Ρέκορντμαν στην ιστορία των εθνικών ομάδων o Κριστιάνο Ρονάλντο (pic)

Το ασύλληπτο ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τα δυο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ουγγαρία.

Ήταν αναμενόμενο. Σε κάθε ραντεβού του με την ιστορία ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πάντα παρών. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί και το απόψινο παιχνίδι κόντρα στην Ουγγαρία. Στο ματς κόντρα στος Ούγγρους, ιστορία έγραφε μόνο με την παρουσία του καθώς είναι ο πρώτος ποδοσφιαριστής που έχει συμμετοχή σε πέντε συνεχόμενα Euro.

Ωστόσο, Πορτογάλος δεν ήθελε να σταματήσει εκεί. Δεν του το επιτρέπει η ιδιοσυγκρασία του. Σημείωσε δυο τέρματα στην πρεμιέρα της Πορτογαλίας, έφτασε τα 11 σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της διοργάνωσης, ξεπερνόντας τον Μισέλ Πλατίνι.

Μάλιστα, ο αστέρας της Γιουβέντους με τα δυο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ουγγαρία συνέχισε το τρομερό σερί του. Να σκοράρει, δηλαδή, σε κάθε τελική φάση διεθνής διοργάνωσης από το 2004 μέχρι και σήμερα. 11 είναι στο σύνολο. Με τον CR7 να τρέχει αυτήν την στιγμή το μεγαλύτερο σερί σκοραρίσματος που έχει πραγματοποιήσει ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου με την εθνική του ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ