Κανέρβα: «Αντιμετωπίσαμε κάτι πέραν του ποδοσφαίρου και αφορούσε την ζωή ενός ανθρώπου»

Κανέρβα: «Αντιμετωπίσαμε κάτι πέραν του ποδοσφαίρου και αφορούσε την ζωή ενός ανθρώπου»

Ο προπονητής της Εθνικής Φινλανδίας, Μάρκου Καρνέρβα, μίλησε για το περιστατικό του Έρικσεν, λέγοντας πως ακόμα η ομάδα του δεν έχει συνέλθει από το σοκ.

Ο προπονητής της Εθνικής Φινλανδίας, Μάρκου Κανέρβα, αναφέρθηκε στο σοκ που υπέστη ο ίδιος και οι παίκτες του, μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο γήπεδο.

Όπως τόνισε ο 57χρονος τεχνικός σε δηλώσεις του, πριν από τον αγώνα με την Ρωσία, εκείνος και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα αυτό που έζησαν στον αγώνα του Σαββάτου.

«Είμαστε όλοι διαφορετικοί ως άτομα. Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πώς ένα τέτοιο δραματικό γεγονός θα επηρεάσει κάθε άτομο ξεχωριστά και πώς θα το ξεπεράσει ο καθένας. Είναι πάντα στο μυαλό μας. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι καλύτερα τώρα» τόνισε σε πρώτο χρόνο ο Κανέρβα και πρόσθεσε:

«Ελπίζω ότι, παρά τη δύσκολη κατάσταση, θα μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τη Ρωσία. Είμαι σίγουρος ότι θα μείνει στο μυαλό μας όλο αυτό πολύ μετά το τουρνουά. Νομίζω ότι αργότερα θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι και την πρώτη νίκη μας στη διοργάνωση. Αλλά προς το παρόν δεν είναι εύκολο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο. Αντιμετωπίσαμε κάτι πέρα από το ποδόσφαιρο. Ήταν για τη ζωή ενός ανθρώπου…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ