Γλίτωσε τα… χειρότερα ο Φερνάντες

Γλίτωσε τα… χειρότερα ο Φερνάντες

Καθησυχαστικές ήταν οι εξετάσεις του Μάριο Φερνάντες που αποχώρησε με τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη από την αναμέτρηση της Ρωσίας με τη Φινλανδία.

Η Ρωσία επιβεβαίωσε το απόγευμα της Τετάρτης (16/06) πως ο Μάριο Φερνάντες δεν υπέστη τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη μετά την πολύ άσχημη πτώση του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Φινλανδία που βρήκε νικητές τους Ρώσους με 1-0 στο γήπεδο της Αγίας Πετρούπολης.

Ο πολιτογραφημένος Ρώσος, αλλά βραζιλιάνικης καταγωγής ακραίος μπακ έπεσε πολύ άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο, έπειτα από μία κεφαλιά με αποτέλεσμα να χτυπήσει στην πλάτη και το λαιμό. Ο 30χρονος αντικαταστάθηκε αμέσως και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της πόλης για ακτινογραφίες και αξονική τομογραφία.

Όπως ενημέρωσε μία ώρα μετά το ματς η ρωσική ομοσπονδία «…υπήρχαν υποψίες για ενδεχόμενο τραυματισμό του Μάριο Φερνάντες στη σπονδυλική στήλη, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν καθησυχαστικά. Ο παίκτης ταξιδεύει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για τη Μόσχα και θα είναι υπό την επίβλεψη των γιατρών της ρωσικής εθνικής ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ