Κιάερ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα»

Κιάερ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα»

Ο Σίμον Κιάερ μίλησε για το περιστατικό με τον Κρίστιαν Έρικσεν και την κατάρρευση του στον αγωνιστικό χώρο.

Το απίστευτο συμβάν με τον Κρίστιαν Έρικσεν καθήλωσε όλο τον κόσμο τη στιγμή της κατάρρευσής του στο γήπεδο στον αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία.

Ο αρχηγός της Δανίας, Σίμον Κιάερ, σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνη την ημέρα και πως είναι υπερήφανος που τα κατάφεραν όλοι να τον κρατήσουν στη ζωή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αγαπώ να βοηθάω τους άλλους» είπε ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Δανίας, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους μετά από όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Euro στο παιχνίδι με τη Φινλανδία.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα. Τώρα ο Κρίστιαν είναι καλά, είναι με την οικογένειά του και χρειάζεται λίγο χρόνο. Όλοι αντιδράσαμε ως ομάδα, ο καθένας όπως είναι σωστό σύμφωνα με την προσωπικότητά του» πρόσθεσε ο Κιάερ και κατέληξε:

«Είμαι υπερήφανος για το πώς τα καταφέραμε όλα. Μου αρέσει να βοηθάω τους άλλους, να κάνω τον εαυτό μου διαθέσιμο. Ως ομάδα είχαμε πολλές συζητήσεις μεταξύ μας, εστιάσαμε στα μικρά πράγματα κι επίσης στο τι συνέβη την τελευταία εβδομάδα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ