Γερμανία – Ουγγαρία 2-2 (vids)

Γερμανία – Ουγγαρία 2-2 (vids)

Η Γερμανία ήρθε ισόπαλη (2-2) με την Ουγγαρία για την τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου και προκρίθηκε ως δεύτερη στη φάση των «16» του Euro, όπου θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ (29/6, 19:00).

Απίστευτο ματς στο φινάλε των ομίλων στο Μόναχο!

Η Γερμανία βρέθηκε κοντά σε ιστορικό αποκλεισμό από την Ουγγαρία, αλλά χάρη σε γκολ του Γκορέτσκα στο 84′ ήρθε ισόπαλη 2-2 στην τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Euro, όπου θα αντιμετωπίσει την Αγγλία το Σάββατο 29 Ιουνίου (19:00) στο Γουέμπλεϊ.

Δείτε τα στατιστικά του παιχνιδιού ΕΔΩ

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και απείλησαν πρώτοι στο 4′. Ο Κίμιχ βρέθηκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ, αλλά ο Γκουλάσι έδιωξε. Η Ουγγαρία στην πρώτη της φάση στο παιχνίδι, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, με τον Ρόλαντ Σάλαϊ να κάνει ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Άνταμ Ζάλαι με ιδανική κεφαλιά νίκησε τον Νόιερ για το 1-0.

Η Γερμανία αντέδρασε και έχασε διπλή ευκαιρία για την ισοφάριση στο 23′, με τον Χούμελς να σημαδεύει το δοκάρι και στη συνέχεια ο Γκίντερ με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα πάνω στον Γκουλάσι.

Η ομάδα του Λεβ ανέβασαν ρυθμό και δημιούργησαν κινδύνους μετά το γκολ που δέχτηκαν, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Γκουλάσι, παρά μόνο στο 45′ με το σουτ του Χάβερτζ μέσα από την περιοχή να φεύγει άουτ. Από τη μεριά τους, οι Ούγγροι απείλησαν στο 38′ με τον Σάφερ και ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Σάλαι κατέληξε στην αγκαλιά του Νόιερ.

Τα «πάντσερ» μπήκαν αποφασιστικά στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν ευκαιρία για την ισοφάριση στο 52′, με τον Γκουλάσι να μπλοκάρει το σουτ του Χάβερτζ.

Η ομάδα του Ρόσι απείλησε στο 62′, με τον Σάλαι να σημαδεύει το δοκάρι με εκτέλεση φάουλ, αλλά λίγο αργότερα η Γερμανία έφερε το ματς στα ίσα. Μετά από γέμισμα στην περιοχή της Ουγγαρίας, ο Γκουλάσι έκανε άστοχη έξοδο και ο Χάβερτζ από κοντά έκανε το 1-1 στο 66′.

Ωστόσο, οι Γερμανοί… έμειναν στους πανηγυρισμούς, οι Ούγγροι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια των γηπεδούχων και πήραν ξανά το προβάδισμα δύο λεπτά αργότερα. Μόλις έγινε η σέντρα μετά το γκολ του Χάβερτζ, ο Σάλαι βρήκε τον Σάφερ, αυτός μπήκε στην περιοχή και από κοντά έκανε το 1-2 στο 68′!

Η Γερμανία, όμως, δεν τα παράτησε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γκορέτσκα στο 84′, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Χούμελς, Γκόζενς (82’ Μουσιάλα), Γκίντερ (82’ Φόλαντ), Ρίντιγκερ, Κίμιχ, Γκιντογκάν (58’ Γκορέτσκα), Κρόος, Χάβερτς (67’ Βέρνερ), Σανέ, Γκνάμπρι (68’ Μίλερ)

Ουγγαρία (Μάρκο Ρόσι): Γκουλάτσι, Ορμπάν, Ατ.Ζάλαι, Μπότκα, Νέγκο, Φιόλα (88′ Νίκολιτς), Νάγκι, Κλαϊνχάισλερ (88′ Λόβρεντσιτς), Σέφερ, Σάλαι (75′ Σεν), Αντ.Ζάλαι (81’ Κ.Βάργκα)

Η Τελική βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1.Γαλλία 5 (4-3)
2.Γερμανία 4 (6-5)
3.Πορτογαλία 4 (7-6)
4.Ουγγαρία 2 (3-6)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ