Μπενζεμά: «Η νίκη είναι πιο σημαντική από τα γκολ»

Μπενζεμά: «Η νίκη είναι πιο σημαντική από τα γκολ»

Ο Καρίμ Μπενζεμά μίλησε για τα δύο γκολ που πέτυχε στο ματς της Γαλλίας με την Πορτογαλία (2-2) και τόνισε πως η νίκη είναι πιο σημαντική από τα τέρματα.

Μπορεί ο Καρίμ Μπενζεμά να πέτυχε δυο γκολ με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας στο παιχνίδι της Γαλλίας με την Πορτογαλία (2-2), όμως τόνισε ότι πιο σημαντική από τα τέρματα είναι η νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σε ατομικό επίπεδο, μένω όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένος, ξέρω τι να κάνω και τι να καταφέρω. Σημείωσα δύο γκολ, αλλά το πιο σημαντικό είναι να νικήσεις. Ολοι περίμεναν αυτά τα γκολ, μετά από έξι χρόνια αναμονής και την επιστροφή μου.

Είμαι παίκτης που έχει συνηθίσει να έχει αυτή την πίεση. Μόλις σημείωσα το πρώτο γκολ, είδα τον ενθουσιασμό των φιλάθλων και αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη και μου επέτρεψε να παραμείνω συγκεντρωμένος και να βάλω και το δεύτερο.

Ήξερα όταν επέστρεψα, πως η κριτική είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Έτσι είναι. Ομως δεν τα παρατάω ποτέ. Κάθε φορά που παίζω, θέλω να σκοράρω. Προπονούμαι ασταμάτητα. Η πίεση υπάρχει και ακόμα και σήμερα (σ.σ. εχθές)λίγο περισσότερο, αφού όλοι περίμεναν αυτό το γκολ.

Υπάρχει διαφορετική πίεση από ό,τι σε έναν σύλλογο, δεδομένου ότι είναι μια ολόκληρη χώρα και αυτό με παρακινεί κάθε φορά να δώσω περισσότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ