Τώρα αρχίζει το πραγματικό Euro

Τώρα αρχίζει το πραγματικό Euro

Σέντρα στη φάση των νοκ-άουτ του Euro 2020 με την Ουαλία να αντιμετωπίζει τη Δανία και την Ιταλία την Αυστρία για τους «16» της διοργάνωσης.

Η ώρα για το κυρίως μενού του Euro 2020 έφτασε. Η φάση των νοκ-άουτ ξεκινά το Σάββατο (26/6) με τα πρώτα δύο παιχνίδια για τους «16» της διοργάνωσης η οποία αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον πλέον αφού δεν υπάρχει περιθώριο λάθους για καμία ομάδα.

Στις 19:00 η Ουαλία θα αντιμετωπίσει τη Δανία στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ, στο παιχνίδι που ανοίγει τον… χορό των νοκ-άουτ. Η ομάδα του Γκάρεθ Μπέιλ προκρίθηκε ως δεύτερη από τον όμιλό της ενώ για τη Δανία ήταν αρκετό το ξέσπασμα της τελευταίας αγωνιστικής με 4-1 επί της Ρωσίας ώστε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση με τρεις βαθμούς και μάλιστα ως δεύτερη.

Ο Ίθαν Αμπαντού είναι εκτός για τους Ουαλούς καθώς αποβλήθηκε στο ματς με την Ιταλία ενώ για τους Δανούς δεν υπολογίζεται φυσικά ο μεγάλος άτυχος, Κρίστιαν Έρικσεν.

Στο βραδινό ματς, η Ιταλία κοντράρεται με την Αυστρία (22:00) στο Γουέμπλεϊ και η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Η «σκουάντρα ατζούρα» έκανε το απόλυτο στον όμιλό της χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ ενώ η αντίπαλός της προκρίθηκε ως δεύτερη από το δικό της γκρουπ, με έξι βαθμούς.

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι είναι η μεγάλη απουσία για την Ιταλία ενώ και ο Αλεσάντρο Φλορέντσι δεν θα αγωνιστεί, με τους Αυστριακούς από την άλλη να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (26/6):

19:00 Γιόχαν Κρόιφ Αρένα (Άμστερνταμ), Ουαλία – Δανία ΑΝΤ1

22:00 Στάδιο Γουέμπλεϊ (Λονδίνο), Ιταλία – Αυστρία ΑΝΤ1

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ