Περιζήτητος: Ο Λούκα Λούτενμπαχ έγινε ο δεύτερος πιο διάσημος Ελβετός μετά τον Φέντερερ

Περιζήτητος: Ο Λούκα Λούτενμπαχ έγινε ο δεύτερος πιο διάσημος Ελβετός μετά τον Φέντερερ

Αποκαλείται ως ο... superfan, οι εταιρείες πληρώνουν εισιτήρια και διαμονή για τη συνέχεια του EURO και η κυβέρνηση της Ελβετίας τον μετατρέπει σε πρόσωπο υπέρ του εμβολιασμού. Η ζωή του Λούκα Λούτενμπαχ άλλαξε στο γκολ του Γκαβράνοβιτς.

Πως καταφέρνεις να γίνει ο δεύτερος πιο διάσημος Ελβετός μετά τον θρύλο του τένις, Ρότζερ Φέντερερ; Με μια και μόνο αυθόρμητη κίνηση όταν παρακολουθείς ποδόσφαιρο. Με μια κραυγή όταν η ομάδα σου πετυχαίνει γκολ. Με ένα «κλικ» που κάνει πάνω σου ο φωτογραφικός φακός.

Ο κύριος Λούκα Λούτενμπαχ πήγε να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι της Εθνικής ομάδας της χώρας του, της Ελβετίας, στο EURO. Και σήμερα είναι όχι μόνο αναγνωρίσιμος σε όλο τον κόσμο, αλλά… περιζήτητος. Και ο δεύτερος πιο διάσημος Ελβετός μετά τον Φέντερερ.

Χαρακτηρίζεται ως «superfan» και ήδη έχει προτάσεις από εταιρείες, αλλά και από την κυβέρνηση της Ελβετίας για να αποτελέσει ένα από τα πρόσωπα της καμπάνιας για τον εμβολιασμό εναντίον του κορωνοϊού. Ναι, όλα αυτά μετά την εικόνα του στο ματς της Ελβετίας με τη Γαλλία. Εκεί που πριν από την ισοφάριση τον πέτυχε η κάμερα να ζει με αγωνία την εξέλιξη και μετά να βγάζει την μπλούζα και να… τρελαίνεται.

Επόμενο παιχνίδι της Ελβετίας είναι απέναντι στην Ισπανία και θα γίνει στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Τα ΜΜΕ εντόπισαν τον Λούτενμπαχ, με τον ίδιο να λέει πως δεν ξέρει αν θα πάει στην Αγία Πετρούπολη λόγω του κόστους, αλλά και του κορωνοϊού. Το πρώτο πρόβλημα, πάντως, αυτό των οικονομικών λύθηκε χωρίς ο ίδιος να κουνήσει το μικρό του δαχτυλάκι.

Η Swiss Air ανακοίνωσε πως τον στέλνει δωρεάν με business class στην Ρωσία ενώ η Red Bull θα καλύψει τα έξοδα διαμονής του. Αλλά οι προσφορές δεν τελειώνουν εδώ μιας και η Swiss Tourist Office του δίνει πληρωμένες διακοπές μετά το τέλος του Euro, για να… διώξει το άγχος από την διοργάνωση. Αυτά δεν είναι τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν στον καθέναν μας. Είναι το «πως να γίνεται διάσημος και να βγάλετε λεφτά σε δέκα δευτερόλεπτα». Μπράβο του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ