Σάουθγκεϊτ: «Η πρόκριση επί της Γερμανίας ανήκει στο παρελθόν»

Σάουθγκεϊτ: «Η πρόκριση επί της Γερμανίας ανήκει στο παρελθόν»

Μόνο στην Ουκρανία έχει το μυαλό της η Αγγλία σύμφωνα με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θέλησε να ρίξει τους τόνους και να αποτινάξει απ’ το περιβάλλον της Εθνικής Αγγλίας το πανηγυρικό κλίμα μετά την ιστορική πρόκριση επί της Γερμανίας στη φάση των «16» του Euro 2020, καθώς θεωρεί πως η Ουκρανία στους «8» δεν θα διόλου εύκολος αντίπαλος για την ομάδα του.

«Το παιχνίδι με τη Γερμανία ήταν πολύ έντονο, αλλά κράτησε μόνο 90 λεπτά και όλοι μας είμαστε… καλά. Ανήκει πλέον στο παρελθόν αυτό το ματς. Έχουμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ παικτών και πολύ δυνατό πάγκο. Κι αυτό μπορεί να παίξει το ρόλο του στο τέλος του αγώνα. Είμαστε στα προημιτελικά και θέλουμε να προχωρήσουμε κι άλλο, δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί που θέλουμε και πρέπει να συγκεντρωθούμε ξανά.

Πρέπει να δείξουμε σωστή νοοτροπία, έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Θα είναι καταπληκτικό να επιστρέψουμε στο Γουέμπλεϊ για τα ημιτελικά» τόνισε ο Άγγλος τεχνικός και πρόσθεσε για το γεγονός ότι ο προημιτελικός με τους Ουκρανούς θα διεξαχθεί στη Ρώμη:

«Δεν θα έχει τόση ζέστη, όση είχε στον αγώνα με την Κροατία. Θα έχει δύσει κι ο ήλιος και θα είναι πιο υποφερτές οι συνθήκες. Οι παίκτες μου έχουν συνηθίσει να παίζουν σε τέτοιες καιρικές συνθήκες. Στην εξέδρα δεν θα βρίσκονται Άγγλοι φίλαθλοι και η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ διαφορετική για εμάς, αλλά πλέον όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε άδεια γήπεδα. Σε τέτοια ματς χρειάζεσαι ηγέτες κι εμείς τους έχουμε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ