Σαουθγκέιτ: «Όλοι οι παίκτες έπιασαν φανταστική απόδοση»

Σαουθγκέιτ: «Όλοι οι παίκτες έπιασαν φανταστική απόδοση»

Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ μίλησε για τη νίκη της Αγγλίας και την πρόκριση και τόνισε ότι όλοι οι παίκτες του ήταν φανταστικοί.

Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ ήταν πολύ ευχαριστημένος μετά τη νίκη της Αγγλίας επί της Ουκρανίας με 4-0 και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Euro, με τον τεχνικό των τριών λιονταριών να τονίζει πως οι παίκτες του έπιασαν φανταστική απόδοση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το να έρθεις εδώ (Ρώμη), να προετοιμαστείς διαφορετικά, να παίξεις σε ένα ιστορικό γήπεδο μια νύχτα που ήταν όμορφη για ποδόσφαιρο με τον καιρό που επικρατούσε, ενέπνευσε τους παίκτες. Έπιασαν φανταστική απόδοση, όχι μόνο οι παίκτες που ξεκίνησαν αλλά και κι εκείνοι που μπήκαν αλλαγή. Διατήρησαν την ορμή και καταφέραμε να βγάλουμε χωρίς απώλεια το ματς, ως προς τους παίκτες που έπαιζαν με κίτρινη κάρτα, όπως και κάποιους που έφεραν χτυπήματα.

Όταν κοιτάζω τους ανθρώπους που βρίσκονται στη λίστα των προπονητών της Αγγλίας, ο Σερ Μπόμπι (Ρόμπσον) και ο Σερ Αλφ (Ράμσεϊ) και τόσοι από τους προπονητές που υπήρξαν προηγουμένως, είναι απόλυτη τιμή να είμαι σε αυτήν την συντροφιά. Είναι υπέροχο να είμαι σε θέση να επιτύχω τα αποτελέσματα που βάζουν τη χώρα μας στον χάρτη ποδοσφαίρου ξανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ