Όμορφη χειρονομία των Άγγλων για τον Έρικσεν πριν τον προημιτελικό

Όμορφη χειρονομία των Άγγλων για τον Έρικσεν πριν τον προημιτελικό

Η Αγγλία θα δωρίσει μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των διεθνών εκφράζοντας της συμπαράσταση της στον Έρικσεν πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μετά τα όσα πέρασε στα λίγα λεπτά που βρέθηκε στο χορτάρι στο φετινό Euro και την παραλίγο μοιραία κατάρρευσή του στο εναρκτήριο ματς με τη Φιλανδία, έχει εξελιχθεί αναμφίβολα σε πρόσωπο της διοργάνωσης. Για τον λόγο αυτό η Αγγλία, προκειμένου να τον τιμήσει, θα δωρίσει στους Δανούς μια υπογεγραμμένη φανέλα με το νούμερο 10.

Ο Χάρι Κέιν θα προσφέρει την φανέλα ως αρχηγός των «Τριών Λιονταριών» στον Δανό ομόλογό του Σιμόν Κιάερ στηρίζοντας έμπρακτα τον Έρικσεν στην περιπέτειά του. Για εκείνον και τον Κίραν Τρίπιερ που υπήρξαν συμπαίκτες του Δανού στην Τότεναμ υπάρχει μεγαλύτερος δεσμός.

Ο Άγγλος δεξιός μπακ συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ήμασταν στην προπόνηση πριν από τον αγώνα με την Κροατία. Το είδαμε στις οθόνες. Ναι, τώρα είμαστε τόσο ανακουφισμένοι που τον βλέπουμε υγιή. Είναι πολύ σημαντικό να είναι μαζί μας. Είναι καλύτερα και η κατάσταση του βελτιώνεται.

Είναι δύσκολο να μιλήσω, γιατί έπαιξα μαζί του και ήμουν κοντά στον Κρίστιαν. Το πιο σημαντικό είναι ότι γίνεται καλύτερα. Του έστειλα ένα μήνυμα. Δεν το έκανα αμέσως, του έστειλα ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό που του είπα, είναι προσωπικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ