Αγγλία: Η γενιά των winners δίνει… σάρκα και οστά στο «It’s coming home» (pics)

Αγγλία: Η γενιά των winners δίνει… σάρκα και οστά στο «It’s coming home» (pics)

Μόνο τυχαία δεν είναι η μεγάλη πρόκριση της Αγγλίας... Η νέα φουρνιά των «τριών λιονταριών» έχει μάθει από νωρίς στις επιτυχίες με το εθνόσημο και πλέον έχει την ευκαιρία να το κάνει στο κορυφαίο επίπεδο...

Η Αγγλία κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Euro. Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Εθνική ομάδα της Αγγλίας θα δώσει το «παρών» στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς κατάφερε να επικρατήσει της Δανίας με 2-1 στην παράταση και να εξασφαλίσει το εισιτήριο της για το μεγάλο ραντεβού της 11ης Ιουλίου, όπου θα αντιμετωπίσει στο «Γουέμπλεϊ» την Ιταλία.

Μία επιτυχία που φέρνει όλο και πιο κοντά στον τίτλο τα «τρία λιοντάρια», με το… It’s coming home να παίρνει σιγά-σιγά, σάρκα και οστά. Μία καλοδουλεμένη ομάδα, όπως έχει αποδειχτεί καθ’ όλη τη διάρκεια του θεσμού, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό.

Ένα ρόστερ το οποίο ωστόσο αποτελείται από γεννημένους… winners. Δεν είναι καθόλου τυχαία αυτή η μεγάλη επιτυχία των Άγγλων. Μπορεί πολλοί ποδοσφαιριστές τoυς να είναι στις αρχές των 20’s τους, ωστόσο έχουν ήδη καταφέρει να φτάσουν σε επιτυχίες και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν με το εθνόσημο στο στήθος!

Φιλ Φόντεν και Τζέιντον Σάντσο ήταν στελέχη της Εθνικής U17, η οποία κατέκτησε το 2017 το Παγκόσμιο Κύπελλο της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας, έχοντας επικρατήσει της Ισπανίας με 5-2 στον τελικό.

Την ίδια χρονιά, η U19 της Αγγλίας είχε επίσης φτάσει σε μία μεγάλη επιτυχία, καθώς είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας. Μέλη της συγκεκριμένης ομάδας ήταν οι Ρις Τζέιμς και Μέισον Μάουντ, οι οποίοι είναι επίσης ποδοσφαιριστές της τωρινής ομάδας που έφτασε στον μεγάλο τελικό.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που έχει μάθει στις επιτυχίες με το εθνόσημο, είναι ο Ντόμινικ Κάλβερτ Λιούιν ο οποίος είχε κατακτήσει με την πατρίδα του το Παγκόσμιο Κύπελλο της κατηγορίας U20.

Μπορεί τα συγκεκριμένα στοιχεία να μην παίζουν μεγάλο ρόλο, ωστόσο η νέα γενιά των Άγγλων έχει μάθει να κατακτά τρόπαια σε εθνικό επίπεδο από νωρίς… Και πλέον έχουν την ευκαιρία να το κάνουν στο κορυφαίο επίπεδο και να στείλουν τη χώρα τους στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ