Αγγλία: Έρχεται τιμωρία για τρία παραπτώματα των οπαδών της.

Αγγλία: Έρχεται τιμωρία για τρία παραπτώματα των οπαδών της.

Ακριβά φαίνεται πως θα πληρώσει η Αγγλία την χρήση του λέιζερ, καθώς οι οπαδοί των «τριών λιονταριών» σημάδευαν τον Σμάιχελ στην εκτέλεση πέναλτι του Κέιν.

Η Αγγλική ομοσπονδία υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ με χρηματικό πρόστιμο, για την χρήση λέιζερ των οπαδών της κατά την εκτέλεση του από τον Χάρι Κέιν.

Μετά την λήξη του αγώνα ήρθαν στην δημοσιότητα κάποια βίντεο από το παιχνίδι, όπου έδειχναν ένα πράσινο λέιζερ να στοχεύει τον Σμάιχελ στην φάση του πέναλτι. Αυτό συνέβη την στιγμή της εκτέλεσης, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Δανίας το απέκρουσε, ο Χάρι Κέιν πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 2-1.

Σύμφωνα με τον Πειθαρχικό κώδικα, η ΟΥΕΦΑ μπορεί να στηριχθεί στο άρθρο 16 στην υποσημείωση δ’ της 2ης παραγράφου για να τιμωρήσει την Αγγλική ομάδα. Επιπλέον η Αγγλική Ομοσπονδία μπορεί να τιμωρηθεί και για την συμπεριφορά της των φιλάθλων της κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Βέβαια, οι παρατυπίες των Άγγλων οπαδών συνεχίστηκαν και μετά την λήξη του αγώνα, καθώς κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών άναψαν πυρσούς, για να γιορτάσουν την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Το πρόστιμο για την Αγγλία μπορεί να φτάσει και μέχρι τις 8.000 ευρώ για την χρήση του λέιζερ. Ακόμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η ΟΥΕΦΑ να επιβάλλει και ένα ακόμα χρηματικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ για κάθε αναμμένο πυρσό.

Όλα αυτά φέρνουν ανησυχία στην Ομοσπονδία της Αγγλίας, καθώς η ΟΥΕΦΑ άνοιξε ήδη φάκελο για τα τρία αυτά παραπτώματα και αναμένεται σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ