Ο Αντόνιο Κόντε αναλύει το Ιταλία – Αγγλία

Ο Αντόνιο Κόντε αναλύει το Ιταλία – Αγγλία

Ο Αντόνιο Κόντε έγραψε για τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα της Αγγλίας.

Τα θετικά και τα αρνητικά της Εθνικής Αγγλίας ανέλυσε ο Αντόνιο Κόντε, γράφοντας στη στήλη του στη Gazzetta Dello Sport σχετικά με τον τελικό της Ιταλίας με τους Βρετανούς.

Ο Ιταλός προπονητής ανέφερε πως η άμυνα της Αγγλίας είναι περισσότερο ευάλωτη σε σχέση με εκείνη της Ισπανίας, ενώ γράφει για τα θετικά ότι έχουν πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και είναι εξαιρετικοί τακτικά.

Για τα μειονεκτήματα των Άγγλων ο Αντόνιο Κόντε ανέφερε: «Στη μεσαία γραμμή, οι Άγγλοι έχουν δύο παίκτες με εξαιρετικά φυσικά προσόντα, τον Ράις και τον Φίλιπς, οι οποίοι είναι ικανοί παίκτες να φέρουν ισορροπία στην ομάδα, αλλά με ελάχιστες κάθετες μεταβιβάσεις, καθώς συχνά πηγαίνουν στην πιο εύκολη επιλογή».

«Μια ακόμα αδυναμία της Αγγλίας είναι ότι, αν η άμυνά τους πιεστεί, όταν προσπαθήσουν να χτίσουν την επίθεσή τους από πίσω, δεν είναι τόσο ικανοί όσο η Ισπανία στο να ξεφύγουν από την πίεση του αντίπαλου. Αλλά αν του πιέσεις επιθετικά και καταφέρουν να ξεπεράσουν την πίεση, τότε πρέπει να προσέξει την ταχύτητά τους μπροστά».

Ως προς τα θετικά, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ντριμπλάρουν, κόβουν προς την περιοχή και κάνουν συχνά το οβερλάπ. Δεν είναι μόνο ο Ραχίμ Στέρλινγκ, αλλά και οι Σακά, Φόντεν, Σάντσο Γκρίλις».

«Και φυσικά ο Χάρι Κέιν. Πολλοί τον επαινούν για την ικανότητά του να γυρίσει πίσω και να βοηθήσει την ομάδα στην ανάπτυξη, όπως συνέβη στο γκολ της ισοφάρισης με τη Δανία. Ωστόσο είναι καλύτερο να μένει στην περιοχή, γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να σε καταστρέψει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ