Η UEFA τιμώρησε τους Άγγλους για το λέιζερ στον Σμάιχελ

Η UEFA τιμώρησε τους Άγγλους για το λέιζερ στον Σμάιχελ

Η UEFA δεν άφησε ατιμώρητους τους Άγγλους για την χρήση λέιζερ στον Κάσπερ Σμάιχελ, καθώς τους επέβαλε πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Η UEFA δεν άφησε ατιμώρητη την Αγγλία για την συμπεριφορά των οπαδών της στον ημιτελικό του EURO στο «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην Δανία.

Αφορμή στάθηκε η χρήση λέιζερ στο πρόσωπο του Κάσπερ Σμάιχελ, τη στιγμή που ο Χάρι Κέιν ήταν έτοιμος να εκτελέσει το πέναλτι, που εν τέλει έδωσε τη νίκη-πρόκριση στα «Τρία Λιοντάρια». Ο Δανός τερματοφύλακας διαμαρτυρήθηκε στον Ολλανδό διαιτητή, Ντάνι Μάκελι, αλλά αυτός δεν προέβη σε κάποια ενέργεια για να σταματήσουν οι Άγγλοι οπαδοί.

Το διοικητικό όργανο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου άνοιξε πειθαρχικό έλεγχο, μέσα στον οποίο συμπεριλήφθηκε και το περιστατικό των αποδοκιμασιών του δανέζικου ύμνου κατά την ανάκρουσή του από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν η επιβολή χρηματικού προστίμου ύψους 30.000 ευρώ στην Αγγλική Ομοσπονδία, που δεν την ενοχλεί και ιδιαίτερα, καθώς μπροστά της έχει τον μεγαλύτερο αγώνα στην σύγχρονη ιστορίας της, τον τελικό απέναντι στην Ιταλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ