Μαντσίνι: «Θα το απολαύσουμε»

Μαντσίνι: «Θα το απολαύσουμε»

Ήρεμοι και έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό με την Αγγλία θα πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές της Ιταλίας σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ελπίζοντας ότι στο τέλος του αποψινού (22:00) τελικού για το EURO 2020, με αντίπαλο την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, θα ακούγονται οι φωνές των συμπατριωτών του, εμφανίσθηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Ελπίζουμε να τους ακούσουμε στο τέλος. Κατά την διάρκεια του αγώνα, πρέπει να σκεφτούμε κάτι άλλο, να παίξουμε το παιχνίδι μας και να αμυνθούμε καλά. Αλλά ελπίζουμε να τους ακούσουμε στο τέλος. Υπάρχει πολύ πάθος για το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, ενώ το ίδιο ισχύει και στην Ιταλία», τόνισε ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε: «Θα είναι ένας υπέροχος αγώνας σ΄ ένα γεμάτο γήπεδο και αυτό είναι υπέροχο νέο για τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Η Αγγλία είναι ισχυρή ομάδα. Έχουν πολύ καλούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένων και όσων είναι στον πάγκο. Αλλά κι εμείς, φτάσαμε εδώ, επειδή έχουμε τις ικανότητες. Ο Στέρλινγκ έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και είναι ταχύτατος. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην αμυντική λειτουργία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η Αγγλία δεν έχει μόνο ισχυρούς μέσους, είναι γενικά μια δυνατή ομάδα. Είναι σαφές, φυσικά, πως είναι ισχυρότεροι από εμάς. Αλλά το ποδόσφαιρο παίζεται με την μπάλα στο έδαφος και ελπίζουμε να είμαστε καλύτεροι. Μερικές φορές είναι οι λεπτομέρειες που φέρνουν την νίκη, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Είναι το τελευταίο ματς και θα το απολαύσουμε. Μετά θα πάμε διακοπές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ