Τραυματίστηκε ο Μήτρογλου, αγωνία στην Εθνική ενόψει Βοσνίας

Τραυματίστηκε ο Μήτρογλου, αγωνία στην Εθνική ενόψει Βοσνίας

Ο Ελληνας επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 23’, με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Βοσνία να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ατυχος στάθηκε ο Κώστας Μήτρογλου στον αγώνα της Εθνικής με το Λιχτενστάιν στη Βαντούζ, για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020, καθώς κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε και στο 23’ έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο στράικερ της Γαλατάσαραϊ ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και ζήτησε από το τεχνικό τιμ της γαλανόλευκης να γίνει αλλαγή, με τον Αγγελο Αναστασιάδη να τον αντικαθιστά με τον Τάσο Δώνη. Ο έμπειρος επιθετικός αποχώρησε πρόωρα από τον αγωνιστικό χώρο και πλέον είναι αμφίβολος για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βοσνία (26/3).

Ο τραυματισμός του προκαλεί έντονο πονοκέφαλο στον τεχνικό της Εθνικής, καθώς αναμφίβολα αποτελεί τον βασικό στράικερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Τις επόμενες ώρες ο Μήτρογλου θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και αν θα προλάβει τον αγώνα της Τρίτης με την Βοσνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ