Παίζει ο Σωκράτης, άνω κάτω η 11άδα της Εθνικής με τη Βοσνία και νέα θέση για… Φορτούνη

Παίζει ο Σωκράτης, άνω κάτω η 11άδα της Εθνικής με τη Βοσνία και νέα θέση για… Φορτούνη

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος προπονήθηκε και παίζει με τη Βοσνία, αλλά η παρουσία του προκαλεί ντόμινο στην 11άδα. Ποιος την πληρώνει, ποιος θα μείνει εκτός, ποιος αλλάζει θέση.

Ο αρχηγός του ομοσπονδιακού μας συγκροτήματος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και δήλωσε παρών για το σημαντικό παιχνίδι της Εθνικής στη Βοσνία, για τη δεύτερη αγωνιστική του δεκάτου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020.

Ο αρχηγός της Γαλανόλευκη μπήκε στο πρόγραμμα προπόνησης κανονικά, κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επανέλθει στο βασικό σχήμα της ομάδας. Κάτι που θα προκαλέσει ντόμινο αλλαγών στην ενδεκάδα της Γαλανόλευκης.

Ο Sokratis θα πάρει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Δημήτρη Σιόβα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης (που αγωνίστηκε ως στόπερ στο ματς με το Λιχτενστάιν) μεταφέρεται στα χαφ, όπου αναμένεται να παίξουμε με τριάδα (Κουρμπέλη, Σάμαρη, Ζέκα).

Και από την στιγμή που δεν υπάρχει καθαρόαιμος επιθετικός στην ομάδα, ο Τάσος Μπακασέτας (πιθανότερο) ή ο Μασούρας, θα μείνουν εκτός, με τον Κώστα Φορτούνη να παίζει σέντερ φορ και να αλλάζει θέσεις με τον Τάσο Δώνη, που θα πάρει φανέλα βασικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ