Μαυροβούνιο – Αγγλία 1-5

Μαυροβούνιο – Αγγλία 1-5

Η Αγγλία πέρασε σαν «σίφουνας» από την έδρα του Μαυροβούνιου, το οποίο διέσυρε με 5-1 και έκανε το 2/2 στον 1ο όμιλο. Πορτογαλία και Σερβία ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο «Ντα Λουζ» σε ένα χορταστικό ματς, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί τραυματίας στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το Μαυροβούνιο έκανε το λάθος να… προηγηθεί εντός έδρας κόντρα στην Αγγλία και στο τέλος το πλήρωσε ακριβά, καθώς η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκειτ το «σάρωσε» με 5-1 και έκανε το 2/2 στον 1ο όμιλο.

Στο 17ο λεπτό του αγώνα ο Βέσοβιτς άνοιξε το σκορ για το Μαυροβούνιο και όλα προμήνυαν για ένα πολύ δύσκολο βράδυ για τους Άγγλους. Και όμως, τα «τρία λιοντάρια» βρήκαν γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης με τον Κιν στο 30′ και εν συνεχεία προηγήθηκαν με τον Μπάρκλεϊ στο 39ο λεπτό με το 1-2 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Αγγλία συνέχισε με το πόδι πατημένο στο… γκάζι, παίρνοντας προβάδισμα 3 τερμάτων και πάλι με τον Μπάρκλεϊ στο 59′. Ο Κέιν στο 71′ σκόραρε για το 4-1, με τον Στέρλινγκ στο 81 να διαμορφώνει το τελικό 5-1.

Έτσι, η Αγγλία έκανε το 2/2 στον 1ο Όμιλο και βρίσκεται στην 1η θέση, με το Μαυροβούνιο να παραμένει στον 1 βαθμό και την 4η θέση.

Πορτογαλία και Σερβία ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο «Ντα Λουζ», με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αγχώνει την Εθνική του ομάδα αλλά και την Γιουβέντους, καθώς αποχώρησε τραυματίας στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό και πολλές φάσεις σε όλη τη διάρκεια του, με τους Σέρβους να αντέχουν στην πίεση των Πορτογάλων, κυρίως στα τελευταία λεπτά και να αποσπούν ένα σημαντικό βαθμό για την συνέχεια των προκριματικών αγώνων.

Το σκορ άνοιξε ο Ντούσαν Τάντιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 8ο λεπτό του αγώνα, με τον Ντανίλο Περέιρα να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 42′ με ένα άπιαστο φαλτσαριστό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στην 3η θέση του 2ου ομίλου η Πορτογαλία με 2 βαθμούς, με τους Σέρβος να είναι 4οι με 1 βαθμό.

Μία εκπληκτική και συνάμα ουσιαστική Γαλλία, επικράτησε εντός έδρας της Ισλανδίας με 4-0 και διπλασίασε τις νίκες της στον 8ο όμιλο.

Το σκορ για την ομάδα του Ντεσάμπ άνοιξε ο Ουμτιτί με κεφαλιά στο 12ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Εμπαπέ. Οι Ισλανδοί είχαν καλή ανασταλτική λειτουργία για περίπου 70 λεπτά, ωστόσο στο τελευταίο 20λεπτο κατέρρευσαν.

Στο 68′ ο Ζιρού έκανε το 2-0 με προβολή έπειτα από σέντρα του Παβάρ, με τον Εμπαπέ 10 λεπτά αργότερα να κάνει το 3-0 με ψύχραιμο πλασέ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γκριζμάν με ωραίο τελείωμα στο 84ο λεπτό.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα

1ος Όμιλος

Μαυροβούνιο – Αγγλία 1-5

Κόσοβο – Βουλγαρία 1-1

2ος Όμιλος

Πορτογαλία – Σερβία 1-1

Λουξεμβούργο – Ουκρανία 1-2

3ος Όμιλος

Τουρκία – Μολδαβία 4-0

Ανδόρα – Αλβανία 0-3

Γαλλία – Ισλανδία 4-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ