Ακόμα σκοράρουν οι Ιταλοί, ματσάρα στο Οσλο – Ολη η δράση (vids)

Ακόμα σκοράρουν οι Ιταλοί, ματσάρα στο Οσλο – Ολη η δράση (vids)

«Πολυβόλο» η Ιταλία, διέλυσε με 6-0 το Λιχτενστάιν και έκανε το «2 στα 2» στα προκριματικά του Euro 2020 – Ματσάρα στο Οσλο, με την Νορβηγία του Ομάρ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις την Σουηδία (3-3) - Αναλυτικά όλη δράση.

Σε μια καλή προπόνηση μετέτρεψε το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν η Ιταλία, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να κερδίζει εύκολα με 6-0 και να χαρίζει θέαμα υψηλού επιπέδου στους φιλάθλους της που βρέθηκαν στο «Ενιο Ταρντίνι».

Οι Ιταλοί διέλυσαν την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και έκαναν με ευκολία το «2 στα 2» στα προκριματικά του Euro 2020. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Σένσι στο 17’, με τον Βεράτι στο 32’ να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων. Τρία λεπτά αργότερα ο Κουαλιαρέλα έκανε το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ιταλίας. Στις καθυστερήσεις η «Σκουάντρα Ατζουρα» κέρδισε και δεύτερο πέναλτι. Ο Κουαλιαρέλα ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση και έκανε το 4-0. Το 5-0 έγινε από τον Κιν στο 69’, με τον Παβολέτι να διαμορφώνει στο 76’ το τελικό 6-0.

Η ομάδα του Μαντσίνι διπλασίασε τις νίκες της και πλέον φιγουράρει στην κορυφή του 10ου ομίλου με 6 βαθμούς, δύο περισσότερους από την δεύτερη Ελλάδα, που ήρθε 2-2 με την Βοσνία.

Οι συνθέσεις:

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Σιρίγκου, Μαντσίνι, Μπονούτσι (79′ Ιτσο), Ρομανιόλι, Σπινατσόλα, Σένσι, Ζορζίνιο (57′ Τζανιόλο), Βεράτι, Πολιτάνο, Κουαλιαρέλα (72′ Παβολέτι), Κιν.

Λιχτενστάιν (Χέλγκι Κόλβιντσον): Μπούεχελ, Βολφίνγκερ, Κάουφμαν, Χόφερ, Γκόπελ, Σέλε (46′ Μαλίν), Πολβερίνο, Βίζερ, Κουένε (68′ Μέιερ), Σαλάνοβιτς (82′ Μ. Μπούεχελ), Χάσλερ.

https://www.youtube.com/watch?v=TJw4PsO7fwI

Ματσάρα στο Οσλο, βασικός ο Ομάρ (3-3)

Ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια της βραδιάς έγινε στο Οσλο. Η Νορβηγία του Ομάρ ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Σουηδία, με το παιχνίδι να έχει ανατροπές, ένταση και πολύ ωραία γκολ. Ο μπακ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε ένα ακόμα ματς της Νορβηγίας ως βασικός και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με τον Γιόνσε στο 41’, με τον Κινγκ στο 59’ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Όλα έδειχναν ότι οι Νορβηγοί θα πάρουν εύκολα τη νίκη, αλλά οι Σουηδοί δεν τα παράτησαν. Με ανατροπή διαρκείας έφεραν τα πάνω κάτω και παραλίγο να φύγουν με το διπλό. Ο Κλάενσον στο 70’ μείωσε σε 2-1, με τον Κουάισον στο 87’ να ισοφαρίζει σε 2-2. Ο ίδιος στο 90+1’ σκόραρε για δεύτερη φορά και έκανε το 3-2 για τους φιλοξενούμενους. Οι Σουηδοί, ωστόσο, υπολόγιζαν χωρίς τον Καμαρά, ο οποίος στο 90+7’ ισοφάρισε σε 3-3 και γλίτωσε την Νορβηγία από την ήττα.

Διπλό με υπογραφή Μοράτα για την Ισπανία (0-2)

Με τον Αλβάρο Μοράτα να πετυχαίνει ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ισπανία νίκησε εκτός έδρας την Μάλτα με 2-0 και ντούμπλαρε τις νίκες της στην προκριματική φάση.  Ο στράικερ της Ατλέτικο άνοιξε το σκορ στο 31’ και το έκλεισε στο 73’.

https://www.youtube.com/watch?v=LtlEW9fTpW4

Ντόρτια η Ρουμανία (4-1), Γκολ και θέαμα στη Βασιλεία (3-3)

Εύκολο έργο είχε η Ρουμανία απέναντι στα Νησιά Φερόε, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 4-1. Στο 26’ ο Ντέακ έκανε το 1-0, με τον Κεσέρου στο 29’ να διπλασιάζει τα τέρματα της Ρουμανίας. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0, με τον Ντάβιντσεν στο 40’ να μείνει σε 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Πούσκας στο 63’.

Συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι που διεξήχθη στη Βασιλεία ανάμεσα στην Ελβετία και τη Δανία, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και να κλέβουν στις καθυστερήσεις τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-0 με τα γκολ των Φρόιλερ (19’), Γκρανίτ Τζάκα (66’) και Εμπολό (76’), αλλά οι Δανοί απάντησαν με τους Γιόργκενσεν (84’), Γκίτκαερ (88′) και Ντάλσγκααρντ (90+3′).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα ματς της Τρίτης:

4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιρλανδία – Γεωργία 1-0
Ελβετία – Δανία 3-3

6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μάλτα – Ισπανία 0-2
Νορβηγία – Σουηδία 3-3
Ρουμάνια – Νήσοι Φερόε 4-1

1ΟΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αρμενία – Φινλανδία  0-2
Βοσνία – Ελλάδα 2-2
Ιταλία – Λιχτενστάιν 6-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ