Βασικός ο Βερμάλεν με το Βέλγιο

Βασικός ο Βερμάλεν με το Βέλγιο

Το ματς του Βελγίου κόντρα στο Καζακστάν αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για... διαπιστώσεις σχετικά με την τρέχουσα αγωνιστική κατάσταση του έμπειρου στόπερ.

Το όνομά του Τόμας Βερμάλεν συνεχίζει να παίζει δυνατά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, μετά και την αποκάλυψη των Ισπανών πως ο Βέλγος βρίσκεται πολύ κοντά στους «ερυθρόλευκους».

Όπως είναι φυσιολογικό, τα πρόσφατα δημοσιεύματα έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού για τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, με τους οπαδούς πάντως να διερωτώνται για την τρέχουσα αγωνιστική κατάσταση του έμπειρου στόπερ.

Την καλύτερη απάντηση πάντως στο συγκεκριμένο ερώτημα μπορεί να τη δώσει μόνο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος όπως μεταδίδεται θα ξεκινήσει απόψε (8/6) στο βασικό σχήμα της Εθνικής Βελγίου για τα προκριματικά του Euro 2020.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμετρώνται το βραδύ κόντρα στο Καζακστάν, παρέχοντας έτσι την ευκαιρία στους φίλους των «ερυθρολεύκων» να πάρουν μια πρώτη γεύση των ικανοτήτων του 33χρονου στον αγωνιστικό χώρο.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTE Sport 9 HD.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ