Αναστασιάδης: «Όλα ήταν λάθος…»

Αναστασιάδης: «Όλα ήταν λάθος…»

Ο τεχνικός της γαλανόλευκης ήταν προβληματισμένος για την απογοητευτική εμφάνιση της Εθνικής ομάδας και την βαριά ήττα από την Ιταλία.

Η Εθνική ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στον αγώνα με την Ιταλία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 και γνώρισε βαριά ήττα με 3-0.

Η γαλανόλευκη δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να φανεί ανταγωνιστική, με τον Αγγελο Αναστασιάδη να κάνει λάθος επιλογές τόσο στον καταρτισμό της 11άδας, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ελληνας τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι είναι στεναχωρημένος, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όλα πήγαν στραβά και οι ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο όσα μπορούσαν να δώσουν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος, εμείς δεν δώσαμε τίποτα από αυτά που μπορούσαμε να δώσουμε. Νομίζω ότι έφταιξαν πάρα πολλά πράγματα, όλα ήταν λάθος. Οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές ήταν πιο φρέσκοι από εμάς, πιο δυνατοί από εμάς, τελειώσανε πριν από μία εβδομάδα, ήταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από εμάς, το μόνο που μπορούμε να πούμε, αλλά δεν είναι δικαιολογία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ