Αυτός είναι ο διαιτητής του Ελλάδα-Αρμενία

Αυτός είναι ο διαιτητής του Ελλάδα-Αρμενία

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στα προκριματικά του Euro, με τον Εσθονό, Κρίστο Τόχβερ, να είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης.

Μετά τον αγώνα με την Ιταλία και το βαρύ 3-0 που συνδυάστηκε με μια κακή εμφάνιση, η Εθνική Ελλάδος έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Αρμενία, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Στο πλαίσιο αυτό η UEFA ανακοίνωσε τον άνθρωπο που θα διευθύνει στην αναμέτρηση της Τρίτης (11/6) ανάμεσα σε Ελλάδα και Αρμενία. Ο άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Εσθονός, Κρίστο Τόχβερ, ο οποίος είναι διεθνής από το 2010.

Βοηθοί του 38χρονου ρέφερι θα είναι οι εξίσου Εσθονοί του, Σίλβερ Κόιβ και Άρον Χάρσινγκ, ενώ τέταρτος διαιτητής έχει οριστεί να είναι ο Γιούρι Φρίσερ.

Ο Τόχβερ δεν είναι άγνωστος στο Ελληνικό κοινό αφού είχε διευθύνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι (4-0) για το Europa League, ενώ είχε σφυρίξει ξανά τον «δικέφαλο του βορρά» το 2011 στην Τούμπα για την αναμέτρηση με την Βαλερένγκα, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ