Γραμμένος: «Δεν τίθεται κανένα θέμα Αναστασιάδη – Ακόμη και σε αρνητικό αποτέλεσμα»

Γραμμένος: «Δεν τίθεται κανένα θέμα Αναστασιάδη – Ακόμη και σε αρνητικό αποτέλεσμα»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον Αγγελο Αναστασιάδη και ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του έμπειρου τεχνικού, ακόμα και αν η Ελλάδα ηττηθεί από την Αρμενία.

Η απογοητευτική εμφάνιση της Ελλάδας στον αγώνα με την Ιταλία και η βαριά ήττα με 3-0 έφερε κατήφεια και προβληματισμό στο στρατόπεδο της «γαλανόλευκης», με τον Αγγελο Αναστασιάδη να δέχεται έντονη κριτική για τις λανθασμένες επιλογές του.

Μετά το ματς με την Ιταλία μάλιστα αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι το αποτέλεσμα του αποψινού παιχνιδιού με την Αρμενία (21:45), για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020, θα κρίνει ουσιαστικά το μέλλον του έμπειρου τεχνικού.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ωστόσο, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την Αρμενία, διέψευσε κατηγορηματικά το παραπάνω σενάριο, τονίζοντας ότι δεν τίθεται κανένα θέμα απομάκρυνσης του Αναστασιάδη, ακόμα και αν η Ελλάδα ηττηθεί.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Δεν τίθεται κανένα θέμα Αναστασιάδη – Ακόμη και σε αρνητικό αποτέλεσμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι υπάρχει παραπληροφόρηση και οφείλω να την αποκαταστήσω. Δεν υπήρξε ζήτημα στήριξης από μέρους μου στον Αναστασιάδη. Η επίσκεψή μου ήταν στο πλαίσιο μιας συνηθισμένης επίσκεψης που κάνω με το προπονητικό τιμ για το αν απαιτείται κάτι να κάνω για λογαριασμό τους, αν χρειάζονται κάτι. Δεν υπήρξε ζήτημα στήριξης ή μη στήριξης στον Αναστασιάδη. Κακώς έχει κυκλοφορήσει έτσι. Δεν τίθεται θέμα Αναστασιάδη. Η Εθνική ομάδα έχει μπροστά της πολύ δρόμο, μόλις στην 4η αγωνιστική. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η προσπάθεια θα στεφθεί από επιτυχία».

Για το ματς με την Αρμενία, είπε: «Πρωτίστως θέλουμε το αποτέλεσμα, αλλά και μία καλή εμφάνιση. Έχουμε αφήσει στο παρελθόν το παιχνίδι με την Ιταλία. Είμαι αισιόδοξος, τα παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι σίγουρος ότι πέρα από τη νίκη θα ευχαριστηθεί και ο κόσμος καλό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ