Μπασινάς: «Όποιος δεν θέλει, ας μην έρχεται»

Μπασινάς: «Όποιος δεν θέλει, ας μην έρχεται»

Ο Άγγελος Μπασινάς τοποθετήθηκε σχετικά με τον πόλεμο δηλώσεων Αναστασιάδη-Παπασταθόπουλου, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα και στηρίζοντας τον Ομοσπονδιακό προπονητή ενόψει της συνέχειας

Ο Άγγελος Μπασινάς θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση αναφερόμενος τόσο στις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου όσο και στο ενδεχόμενο απομάκρυνσης προπονητή, αναφέροντας εν πολλοίς ότι μια τέτοια κίνηση δεν θα αλλάξει την κατάσταση, τονίζοντας χαρακτηριστικά «αυτοί που θέλουν να τα δώσουν όλα ας έρθουν…»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπασινάς:

«Είναι θέμα λανθασμένης προσέγγισης. Όταν μπαίνεις έτσι στα πρώτα 10 λεπτά, ο προπονητής δεν μπορεί να κάνει κάτι. Εγώ πιστεύω, ότι υπάρχει μέλλον, υπάρχουν παιδιά που θέλουν να δώσουν τα πάντα. Όποιος δε θέλει, ας μην έρχεται».

Για το αν υπάρχουν παίκτες που… δεν θέλουν στις τάξεις της Εθνικής: «Αυτό που λες είναι άλλο πράγμα. Αυτοί που θέλουν, είπα, να τα δώσουν όλα ας έρθουν, 4 χρόνια τώρα δεν είμαστε πουθενά. Ποια αλλαγή θέλετε τώρα; Τι θέλετε να γίνει; Με την αλλαγή προπονητή δε θα γίνει κάτι. Πρέπει να αλλάξει η προσέγγιση των αγώνων με την αυτοσυγκέντρωση που έχουμε. Δεν είναι θέμα παικτών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ