Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Finito la musica στο κίνημα της παύλας. Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπασινάς: «Όποιος δεν θέλει, ας μην έρχεται»

Ο Άγγελος Μπασινάς τοποθετήθηκε σχετικά με τον πόλεμο δηλώσεων Αναστασιάδη-Παπασταθόπουλου, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα και στηρίζοντας τον Ομοσπονδιακό προπονητή ενόψει της συνέχειας

Μπασινάς: «Όποιος δεν θέλει, ας μην έρχεται» | to10.gr

Ο Άγγελος Μπασινάς θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση αναφερόμενος τόσο στις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου όσο και στο ενδεχόμενο απομάκρυνσης προπονητή, αναφέροντας εν πολλοίς ότι μια τέτοια κίνηση δεν θα αλλάξει την κατάσταση, τονίζοντας χαρακτηριστικά «αυτοί που θέλουν να τα δώσουν όλα ας έρθουν…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπασινάς:

«Είναι θέμα λανθασμένης προσέγγισης. Όταν μπαίνεις έτσι στα πρώτα 10 λεπτά, ο προπονητής δεν μπορεί να κάνει κάτι. Εγώ πιστεύω, ότι υπάρχει μέλλον, υπάρχουν παιδιά που θέλουν να δώσουν τα πάντα. Όποιος δε θέλει, ας μην έρχεται».

Για το αν υπάρχουν παίκτες που… δεν θέλουν στις τάξεις της Εθνικής: «Αυτό που λες είναι άλλο πράγμα. Αυτοί που θέλουν, είπα, να τα δώσουν όλα ας έρθουν, 4 χρόνια τώρα δεν είμαστε πουθενά. Ποια αλλαγή θέλετε τώρα; Τι θέλετε να γίνει; Με την αλλαγή προπονητή δε θα γίνει κάτι. Πρέπει να αλλάξει η προσέγγιση των αγώνων με την αυτοσυγκέντρωση που έχουμε. Δεν είναι θέμα παικτών».