Εθνική Ελλάδας: Με ολλανδικό «αέρα» για το διπλό στη Φινλανδία

Εθνική Ελλάδας: Με ολλανδικό «αέρα» για το διπλό στη Φινλανδία

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει τη Φινλανδία στο Τάμπερε, στο πρώτο παιχνίδι με τον Φαν'τ Σιπ στον πάγκο της και θέλει νίκη που θα την βάλει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στο Τάμπερε όπου απόψε (21:45) ρίχνεται στη «μάχη» των προκριματικών του Euro 2020 αντιμετωπίζοντας τη Φινλανδία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην τελική φάση, στο πρώτο παιχνίδι του Τζον Φαν’τ Σιπ στον πάγκο.

Ο Ολλανδός προπονητής είναι ο αντικαταστάτης του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική ομάδα και ο άνθρωπος που οφείλει να στείλει την Ελλάδα στην τελική φάση, αν και κάτι τέτοιο συνιστά υπέρβαση. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών της διοργάνωσης και ειδικότερα από τις δυο συνεχόμενες ήττες με Ιταλία και Αρμενία.

Το παιχνίδι με τη Φινλανδία είναι πολύ δύσκολο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα τελευταία ματς των δύο ομάδων, όμως η Εθνική οφείλει να παρουσιαστεί έτοιμοι. Όσον αφορά τις πρώτες σκέψεις για την εντεκάδα της Ελλάδας, τέρμα θα είναι ο Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς οι κεντρικοί αμυντικοί, αριστερά ο Τσιμίκας, ενώ δεξιά ένας εκ των Τοροσίδη ή Μπακάκη.

Στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Ζέκα και Σάμαρης, ενώ παίζεται ο τρίτος μεταξύ Πέλκα και Μπουχαλάκη. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κουλούρης και στα «φτερά» θα αναπτύσσονται οι Μασούρας και Κολοβός.

Η πιθανή 11αδα της Φινλανδίας: Χραντέσι, Ουρόνεν, Αρατζούρι, Τοΐβιο, Ραϊτάλα, Σπαρβ, Καμαρά, Καριαλάινεν, Λαπαλάινεν, Λουντ και Πούκι.

Διαιτητής θα είναι ο Ισπανός Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, με βοηθούς τους Ραούλ Καμπανιέρο Μαρτίνεθ και Ινίγο Πριέτο Λόπεθ Ντε Σεραΐν. Τέταρτος είναι ο Ρικάρντο ντε Μπούργος Μπενγκοετσέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ