Αρμενία – Ιταλία 1-3

Αρμενία – Ιταλία 1-3

Η Αρμενία προηγήθηκε και έδειξε ανταγωνιστική κόντρα στην Ιταλία, όμως η Σκουάντρα Ατζούρα έκανε την ανατροπή (3-1) διατηρώντας το απόλυτο στον όμιλο της Ελλάδας. Αποβλήθηκε ο Καραπετιάν.

Μια ανταγωνιστική Αρμενία, έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι που εν τέλει κατάφερε να επιβληθεί (3-1) και να κάνει το 5/5 στον όμιλο της Εθνικής μας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ενθουσιασμό και μάλλον έπιασαν στον ύπνο τους Ιταλούς, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 11ο λεπτό. Ο Καραπετιάν με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 1-0 τελειώνοντας υπέροχα την κόντρα της ομάδας του.

Στο 28′ ο Εμερσον έκανε τη σέντρα και ο Μπελότι ισοφάρισε σε 1-1 για την Σκουάντρα Ατζούρα. Στο επόμενο λεπτό ο Μπερναρντέσκι σημάδεψε δοκάρι και στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο σκόρερ της Αρμενίας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη αλλάζοντας άρδην τις ισορροπίες.

Παρότι με αριθμητικό μειονέκτημα η Αρμενία στεκόταν πολύ καλά, μέχρι που ήρθε το 77ο λεπτό,  όταν μετά από σέντρα του Μπονούτσι, ο Πελεγκρίνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 της Ιταλίας.

Στο 80′ ο Μπελότι  σούταρε σημαδεύοντας το κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων με την μπάλα να βρίσκει και στην πλάτη του τερματοφύλακα Aϊραπετιάν, για το τελικό 3-1.

Αυτή ήταν η 5η νίκη της Ιταλίας σε ισάριθμα ματς για τα προκριματικά του Euro 2020.

Αρμενία (Αρμέν Γκιουλμπουνταγκιάντς): Aϊραπετιάν, Χαμπαρντζουμιάν, Χαρογιάν, Καλισίρ, Χοβνανισιάν, Γκριγκοριάν (57′ Χοβσεπιάν), Μχρτσιάν, Μπαρσεγκιάν (57′ Ανταμιάν), Μχιταριάν, Γκαζαριάν (82′ Μπαμπαγιάν), Καραπετιάν.

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντομαρούμα, Φλορέντσι, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Εμερσον, Μπαρέλα (69′ Σένσι), Ζορζίνιο, Βεράτι, Κιέζα (61′ Πελεγκρίνι), Μπερναρντέσκι (83′ Λαζάνια), Μπελότι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ