Κάνερβα: «Δεν μας απείλησε η Ελλάδα»

Κάνερβα: «Δεν μας απείλησε η Ελλάδα»

Για το παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα μίλησε ο τεχνικός των Φινλανδών, τονίζοντας πως παρά το γεγονός πως η Ελλάδα διατηρούσε την κατοχή της μπάλας, στην πραγματικότητα δεν κατάφερε να γίνει ποτέ απειλητική.

Η Εθνική μας ομάδα ταξίδεψε στο Τάμπερε με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την έβαζε εκ νέου στο παιχνίδι της πρόκρισης για τα τελικά του Euro 2020.

Η ήττα, όμως, από τη Φιλανδία έβαλε από νωρίς τέλος στις ελπίδες… αντεπίθεσης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, το οποίο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει στα προκριματικά μόλις τέσσερις βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές.

Άλλωστε, η εικόνα της «γαλανόλευκης» στο χθεσινό παιχνίδι μιλούσε από μόνη της, αφού το σύνολο του Γιον Φαν’τ Σιπ δεν μπορούσε να βρει τρόπους να απειλήσει τα αντίπαλα καρέ. Ακριβώς αυτό έθιξε, μάλιστα και ο τεχνικός των Φινλανδών, Μάρκους Κάνερβα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, παρά το γεγονός πως η Ελλάδα διατηρούσε την κατοχή της μπάλας, συγχρόνως δεν έβρισκε τρόπους για να απειλήσει με αξιώσεις τους αντιπάλους.

«Δεν ήρθε εύκολα η νίκη. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Η ομάδα για ακόμη μια φορά έδειξε τεράστια επιθυμία για νίκη και μεγάλη καρδιά.

Η αμυντική μας λειτουργία ήταν πολύ καλή. Η Ελλάδα κρατούσε λίγο παραπάνω την μπάλα, αλλά τους διατηρήσαμε μακριά από την εστία μας. Δεν μας απείλησαν. Αυτό που μας έλειπε ήταν η κυνικότητα στην τελική προσπάθεια και θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό», τόνισε ο 55χρονος προπονητής προσθέτοντας:

«Βρισκόμαστε στα μισά του δρόμου. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε την Ιταλία. Eίμαι περήφανος για την αποφασιστικότητα που έδειξε η ομάδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ