Κύπρος-Καζακστάν 1-1

Κύπρος-Καζακστάν 1-1

Η Κύπρος έμεινε στο 1-1 κόντρα στο Καζακστάν στο ΓΣΠ για τα προκριματικά του Euro 2020 και παρά τις ευκαιρίες της δεν κατάφερε να νικήσει, με τη 2η θέση πλέον να κάνει... φτερά.

H Κύπρος είχε μεγάλη ευκαιρία κόντρα στο Καζακστάν να πάρει τη νίκη και να πλησιάσει στη 2η θέση τη Ρωσία, αλλά δεν τα κατάφερε και έμεινε αρκετά πίσω στο κυνήγι της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2020.

Τελικό σκορ 1-1 στο ΓΣΠ, με τους Κύπριους να μένουν στους 4 βαθμούς και την 5η θέση, ενώ οι Καζάκοι είναι 3οι με 7 πόντους. Το Καζακστάν προηγήθηκε πολύ νωρίς και πιο συγκεκριμένα στο 2′. Μετά από φάση διαρκείας, Σουγιουμπάγιεφ γύρισε από αριστερά και ο Σέτκιν με κοντινή προβολή έκανε το 0-1.

Η Κύπρος ζήτησε πέναλτι στο 15′ μετά από πτώση του Ιωάννου στην περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής του έδωσε κίτρινη κάρτα για… θέατρο. Στο 20′, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, με τον Πιέρο Σωτηρίου να εξαπολύει ένα φοβερό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι μετά από παρέμβαση του Νεπογκόντοφ.

Στο 40′ ήρθε η ισοφάριση για την Κύπρο, με τον Ιωάννου να… αδειάζει αρκετούς αντιπάλους του, έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι για τον Πιέρο Σωτηρίου και ο τελευταίος πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-1. Ο Ιωάννου στο 90′ είχε μία ακόμη εξαιρετική στιγμή, καθώς πέρασε από 4-5 τουλάχιστον αντιπάλους του, έδωσε στον Φώτη Παπουλή και εκείνος αστόχησε από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή.

Στο άλλο παιχνίδι που τελείωσε πριν λίγο, η Λευκορωσία… απέδρασε με το «διπλό» από την Εσθονία, χάρη στο γκολ του Σκάβις στο 90+2′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ