Καζακστάν – Κύπρος 1-2

Καζακστάν – Κύπρος 1-2

Η Κύπρος πήρε σημαντική νίκη με 2-1 μέσα στο Καζακστάν με τον Ιωάννη Κωστή να δίνει την ασίστ στο νικητήριο γκολ των φιλοξενούμενων.

Τι κι αν έχανε μέχρι και το 73ο λεπτό, η Κύπρος με αντεπίθεση στο φινάλε κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη στο Καζακστάν με 2-1 πετυχαίνοντας δύο γκολ σε διάστημα 12 λεπτών. Την ασίστ στο δεύτερο γκολ, ο Ιωάννης Κωστή που φέρεται να είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι.

Όσον αφορά στο ματς το Καζακστάν είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και άνοιξε το σκορ στο 34′ όταν ο Γερλάνοβ σκόραρε από κοντά ύστερα από απόκρουση του Παναγή σε κεφαλιά του Μαλί, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι.

Η Κύπρος φαινόταν πως δύσκολα θα έπαιρνε κάτι από το ματς αλλά μέσα σε 12 λεπτά άλλαξαν όλα και τελικά πήρε τα… πάντα. Αρχικά στο 73′ ο Σπόλιαριτς σέντραρε από αριστερά και ο Σωτηρίου με κεφαλιά έκανε το 1-1. Το δοκάρι έσωσε την Κύπρο στο 79′ και έξι λεπτά μετά ο Κωστή έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Ιωάννου σε άδεια εστία έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κάνοντας το 2-1.

Έτσι η Κύπρος «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση του ομίλου της με 10 βαθμούς ενώ το Καζακστάν έμεινε στους 7.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Νεπογκόντοβ, Μαλί, Γερλάνοβ, Κουάτ (90’ Ταγκιμπέργκεν), Αμπικέν (80’ Φέντιν), Ισλαμκάν, Βορογκόβσκι, Μαρότσκιν, Πέρτσουκ, Ζανγκιλισμπάι (62’ Κιζνιτσένκο), Σουϊουμπάιεβ.

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Ιωάννου, Μερκής (61’ Σπόλιαριτς), Μιντίκης (46’ Ζαχαρίου), Κωστή, Λαΐφης, Αρτυματάς, Παπουλής (88’ Μαργκάτσα), Κουσουλός, Κυριάκου, Σωτηρίου

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ