Γεωργία-Ιρλανδία 0-0

Γεωργία-Ιρλανδία 0-0

Η Ιρλανδία δεν κατάφερε να επικρατήσει της Γεωργίας στην Τιφλίδα, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του ΜακΚάρθι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να... κλειδώσει ουσιαστικά την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020.

Η Ιρλανδία έχασε σπουδαία ευκαιρία στην Τιφλίδα κόντρα στη Γεωργία να βρεθεί… μισή ανάσα μακριά από τα τελικά του Euro 2020.

Η ομάδα του ΜακΚάρθι δεν κατάφερε να πάρει το «διπλό», ωστόσο παρέμεινε στην 1η θέση του 4ου ομίλου, όντας στο +3 από τη Δανία και στο +4 από την Ελβετία (οι δύο τελευταίες αναμετρώνται αυτή τη στιγμή στην Κοπεγχάγη.

ΟΙ Ιρλανδοί μπορεί να ήταν καλύτεροι στο ματς, αλλά δεν μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ και έτσι… γκέλαραν εκτός έδρας. Οι καλύτερες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων ήταν στο 4′ όταν ο Έγκαν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 90′ ο Χέντρικ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λόρια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΕΩΡΓΙΑ: Λόρια, Κακαμπάτζε, Κασία, Γκριγκαλάβα, Τάμπιτζε, Κανκαβά, Κιτεϊσβίλι (89′ Αμπουρτζανία), Ορκιασβίλι (79′ Λομπζανίτζε), Ανανίτζε, Βάκο, Κβιλιτάια (73′ Σενγκέλια)

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Ράντολφ, Κόλεμαν, Ντάφι, Έγκαν, Ντόχερτι, Χέντρικ, Γουίλαν, Χούριχαν (90+3′ Γουίλιαμς), Ρόμπινσον (73′ Μπράουν), Κόλινς (79′ Κόνολι), ΜακΚλιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ