Συνεχίζει τις τρέλες ο Φαν’ τ Σιπ

Συνεχίζει τις τρέλες ο Φαν’ τ Σιπ

Το… τερμάτισε ο Τζον Φαν’ τ Σιπ, με τον Ολλανδό προπονητή στο αποψινό παιχνίδι με την Βοσνία να παρατάσσει την Εθνική με τον Σταφυλίδη στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Χατζηδιάκο, ενώ ο Σιόβας, που ήταν από τους καλύτερους απέναντι στην Ιταλία, μένει στον πάγκο, παρότι δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Τζον Φαν’ τ Σιπ έχει βαλθεί να… τρελάνει όλο τον κόσμο, με τις επιλογές του να προκαλούν έκπληξη ακόμα και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφασή του Ολλανδού προπονητή να παρατάξει την Εθνική ομάδα στο αποψινό παιχνίδι με την Βοσνία στο ΟΑΚΑ (21:45) με τον Κώστα Σταφυλίδη ως κεντρικό αμυντικό, δίπλα στον Χατζηδιάκο, ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ιταλία στο Ολίμπικο ο Σιόβας τα είχε πάει περίφημα και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της γαλανόλευκης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός συνεχίζει τις τρέλες του και παίρνει από το άκρο της άμυνας τον Κώστα Σταφυλίδη και τον τοποθετεί στο κέντρο δίπλα στον νεαρό άσο της Αλκμααρ. Ο Φαν’ τ Σιπ προκαλεί και πάλι και δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τις επιλογές του στην 11άδα.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός στο αποψινό παιχνίδι με την Βοσνία για τα προκριματικά του Euro 2020, παρατάσσει την Εθνική έχοντας τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Χατζηδιάκο και Σταφυλίδη στο κέντρο της άμυνας. Στα δύο άκρα θα είναι οι Μπακάκης και Γιαννούλης, με τους Κουρμπέλη και Γαλανόπουλο να βρίσκονται μπροστά από τα δύο στόπερ, ενώ σε ρόλο 10αριόυ θα είναι ο Μπακασέτας. Οι Μάνταλος και Λημνιός θα είναι στις πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ξεκινάει ο Παυλίδης.

Το μεσημέρι όταν βγήκε προς τα έξω η 11άδα με την οποία θα παρατάξει ο Ολλανδός κόουτς την Εθνική άρχισαν οι πρώτες μουρμούρες. Ολοι πίστευαν ότι θα ξεκινήσει δίπλα στον Χατζηδιάκο ο Κουρμπέλης, ο οποίος ΔΕΝ είναι κεντρικός αμυντικός, αλλά μέσος. Παρόλα αυτά ο Φαν’τ Σιπ το… τερμάτισε, βάζοντας τον Σταφυλίδη στο κέντρο της άμυνας.

Παράλληλα, αρκετά ερωτήματα προκαλεί και πάλι η επιλογή του να δώσει τα γάντια του βασικού στον Πασχαλάκη, ενώ οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο Βλαχοδήμος δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και είναι απόλυτα υγιής για να αγωνιστεί.

Ο Ολλανδός έχει μετατρέψει την εθνική σε… πειραματόζωο, με τον καταρτισμό της 11άδας να αφήνει άφωνους ακόμα και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της γαλανόλευκης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ