Ισόπαλες με 1-1 Σουηδία και Ισπανία, νίκες για Ελβετία-Ισραήλ

Ισόπαλες με 1-1 Σουηδία και Ισπανία, νίκες για Ελβετία-Ισραήλ

Στη 2η θέση του ομίλου της παρέμεινε η Σουηδία, μετά την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Ισπανία με τον Μάρκους Μπεργκ να σκοράρει μάλιστα, ενώ με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και το ματς της Ρουμανίας με τη Νορβηγία. Νίκες για Ιταλία, Ισραήλ, Ελβετία, Γεωργία και Νησιά Φερόε κόντρα σε Λιχτενστάιν, Λετονία, Ιρλανδία, Γιβραλτάρ και Μάλτα.

Τις βαλίτσες της για την τελική φάση του Euro 2020 ετοιμάζει η Ισπανία. Οι Ιβηρες μπορεί να τα βρήκαν σκούρα στην Σόλνα απέναντι στους Σουηδούς, αλλά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό που έψαχναν και σφράγισαν την πρόκρισή τους στην τελική φάση.

Οι Σκανδιναβοί προηγήθηκαν στο 50’ με τον Μάρκους Μπεργκ και όλα έδειχναν ότι θα πάρουν μια σημαντική νίκη στη μάχη για τη δεύτερη θέση του ομίλου, η οποία επίσης οδηγεί στα τελικά της διοργάνωσης. Ο Ροντρίγκο όμως είχε διαφορετική άποψη. Στο 91’ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και ισοφάρισε 1-1.  Ενας βαθμός χρυσάφι, με την Ισπανία να σφραγίζει και μαθηματικά την παρουσία της στα τελικά του Euro 2020.

«Χ»αμένες και οι δύο, βασικός ο Ομάρ

Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι του ομίλου, Ρουμανία και Νορβηγία έμειναν στο 1-1, με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να αγωνίζεται για μια ακόμα φορά ως βασικός. Ένα αποτέλεσμα, που δεν βόλευε ούτε τους Ρουμάνους, που έμειναν στο -1 από την δεύτερη Σουηδία, αλλά ούτε τη Νορβηγία που είναι στο -4. Για την ιστορία, το σκορ άνοιξε στο 62’ για τους Ρουμάνους ο Μιτρίτα, με τον Σόρλοθ στο 92’ να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Πάρτι η Ιταλία

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου της Εθνικής, το οποίο διεξήχθη το βράδυ, η Ιταλία έκανε… πάρτι στο Λιχτενστάι, επικράτησε εύκολα με 5-0 και έκανε το 8 στα 8. Το σκορ άνοιξε στο 2’ ο Μπεραντέρσκι, με τον Μπελότι στο 70’ να κάνει το 2-0. Το 3-0 έγινε από τον Ρομανιόλι στο 77’ και το 4-0 από τον Ελ Σαράουι στο 82. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μπελότι στο 90+2’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Φινλανδία – Αρμενία 3-0
Ελβετία – Β. Ιρλανδία 2-0
Γιβραλτάρ – Γεωργία 2-3
Σουηδία – Ισπανία 1-1
Ρουμανία – Νορβηγία 1-1
Νησιά Φερόε – Μάλτα 1-0
Ισραήλ – Λετονία 3-1
Λιχτενστάιν – Ιταλία 0-5
Ελλάδα – Βοσνία 2-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ