Με Σα, Σεμέδο και Ποντένσε η αποστολή της Πορτογαλίας

Με Σα, Σεμέδο και Ποντένσε η αποστολή της Πορτογαλίας

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε της αποστολής της Πορτογαλίας για τα ματς με Λουξεμβούργο και Λιθουανία και σε αυτήν βρίσκονται οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

 

Την 25άδα της εθνικής Πορτογαλίας, ενόψει των ματς με Λιθουανία και Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του Euro 2020, ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντός. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι τρεις Πορτογάλοι του Ολυμπιακού Σα, Σεμέδο και Ποντένσε.

Ο εξτρέμ των ερυθρολεύκων επιστρέφει στις επιλογές του Σάντος μετά την απουσία του από τα ματς του Οκτωβρίου, ενώ και Σα και Σεμέδο βρίσκονται σταθερά στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος δεν βρίσκεται ο επιθετικός της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα, παρότι βρισκόταν στην προεπιλογή.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Φερνάντο Σάντος:

Μπέτο, Σα, Ρούι Πατρίσιο, Ρικάρντο Περέιρα, Νέλσον Σεμέδο, Φόντε, Πέπε, Ρούμπεν Ντίας, Ρούμπεν Σεμέδο, Γκερέιρο, Μάριο Ρούι, Ντανίλο Περέιρα, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρούμπεν Νέβες, Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Μάριο, Μουτίνιο, Πίτσι, Μπρούμα, Ποντένσε, Αντρέ Σίλβα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιόγκο Ζότα, Έντερ και Πασιένσια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ