«Κόπηκε» από την εθνική Αγγλίας ο Στέρλινγκ για καυγά με τον Γκόμεζ!

«Κόπηκε» από την εθνική Αγγλίας ο Στέρλινγκ για καυγά με τον Γκόμεζ!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν θα είναι παρών στα παιχνίδια της Αγγλίας για τα προκριματικά, διότι αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω του καυγά που είχε με τον Τζο Γκόμεζ.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ κόπηκε από την αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το ματς με το Μαυροβούνιο καθώς ο καυγάς που ξεκίνησε με τον Τζο Γκόμεζ στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι συνεχίστηκε και στο προπονητικό κέντρο των τριών λιονταριών.

Ο 24χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι είχε κληθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή των τριών λιονταριών, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, αλλά έμεινε τελικά εκτός ομάδας για τα ματς με Μαυροβούνιο (στο Γουέμπλεϊ 14/11, 21:45) και Κόσοβο (στην Πρίστινα 17/11, 19:00) για την 9η και 10η αντίστοιχα αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Συγκεκριμένα, όταν ο Γκόμεζ πήγε στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Αγγλίας κατευθύνθηκε προς τον Στέρλινγκ, ζητώντας του τον λόγο για όσα έγιναν μεταξύ τους στο ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Σίτι και ο Άγγλος επιθετικός απάντησε προκαλώντας τον. Ο προπονητής της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκειτ αποφάσισε παρά το γεγονός ότι τα πνεύματα ηρέμησαν να αφήσει εκτός τον Στέρλινγκ για το γεγονός ότι επιτέθηκε φραστικά στον Γκόμεζ.

«Λάβαμε την απόφαση να μην έχουμε τον Στέρλινγκ για το ματς με το Μαυροβούνιο. Ένα από τα ατού μας είναι ότι έχουμε αφήσει έξω τις αντιπαλότητες ποδοσφαιριστών σε συλλογικό επίπεδο. Δυστυχώς τα όσα έγιναν στο ματς της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι είχαν και συνέχεια», τόνισε ο Σάουθγκεϊτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ