Σταματάει από την εθνική Σουηδίας ο Μπεργκ

Σταματάει από την εθνική Σουηδίας ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ σε δηλώσεις του τόνισε πως το Euro 2020 θα είναι το τελευταίο του τουρνουά με την εθνική Σουηδίας, εφόσον η εθνική του προκριθεί.

Το Euro 2020 θα είναι το τελευταίο τουρνουά του Μάρκους Μπεργκ με την εθνική Σουηδίας, σύμφωνα με δηλώσεις του επιθετικού της Κράσνονταρ.

Αν οι Σουηδοί δεν καταφέρουν να προκριθούν στην τελική φάση του Euro, ο Σουηδός θα σταματήσει από την εθνική τον προσεχή Μάρτιο, όταν και θα διεξαχθούν τα πλέι οφ του Nations League.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού εξήγησε τους λόγους που σταματάει από την εθνική της χώρας του, ενώ ανέφερε πως ελπίζει να παρατείνει την καριέρα του σε διασυλλογικό επίπεδο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε σε δημοσιογράφους  της πατρίδας του: «Θέλω μετά να περάσω το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Υπάρχει μία ζωή δίπλα στο ποδόσφαιρο στην οποία θέλω να δώσω περισσότερο χρόνο παρά το γεγονός πως ελπίζω να συνεχίσω να προσφέρω για καιρό στο άθλημα. Ίσως αυτό να σημαίνει πως θα μπορέσω να επιμηκύνω την καριέρα μου μέσα από το να επικεντρωθώ περισσότερο στο κλαμπ στο οποίο θα ανήκω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ