Ρονάλντο: «Κανένα θέμα με Σάρι – Έπαιζα με ενοχλήσεις»

Ρονάλντο: «Κανένα θέμα με Σάρι – Έπαιζα με ενοχλήσεις»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη νίκη της Πορτογαλίας και την πρόκριση της ομάδας του στα τελικά του Euro ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «κλείδωσε» με το 99ο γκολ του στην Εθνική, την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα τελικά του Euro 2020.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης σχολίασε τα όσα του προσάπτουν για την διαχείριση από τον Μαουρίτσιο Σάρι στη Γιουβέντους (έχει βγει αλλαγή στα δύο τελευταία παιχνίδια των Μπιανκονέρι) και τις αντιδράσεις του.

Ο Πορτογάλος όμως ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι είχε ενοχλήσεις, αλλά σέβεται στο 100% τις αποφάσεις του προπονητή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέρετε όλοι ότι δεν μου αρέσει να γίνομαι αλλαγή, αλλά δεν υπάρχει καμία πολεμική στην αντίδραση μου στο ματς με τη Μίλαν. Προσπάθησα να βοηθήσω τη Γιουβέντους παίζοντας με ενοχλήσεις, παίζοντας τραυματίας.

Σε κανέναν δεν αρέσει να γίνεται αλλαγή, αλλά κατανοώ αυτή την απόφαση του προπονητή γιατί δεν ήμουν καλά, δεν ήμουν στο 100% κόντρα σε Λοκομοτίβ και Μίλαν»

«Οταν πρέπει να θυσιαστώ, το κάνω, γιατί είχαμε σημαντικά ματς. Σε ό,τι αφορά τη Γιούβε υπάρχει η Ιντερ που μας πιέζει στη βαθμολογία, ενώ με την Πορτογαλία ξέραμε ότι αν δεν νικούσαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια θα αποκλειόμασταν από το Euro.

Στην καριέρα μου ποτέ δεν είχα σημαντικούς τραυματισμούς και ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό, αλλά το ήξερα ότι θα πιεζόμουν λόγω των ενοχλήσεων, όπως το ήξερε και η ομάδα. Σύντομα θα είμαι στο 100% ξανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ