Εθνική : Με την ίδια συνταγή κόντρα στη Φινλανδία

Εθνική : Με την ίδια συνταγή κόντρα στη Φινλανδία

Ο Τζον Φαντ’ Σιπ είναι αποφασισμένος να μην προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Εθνικής ενόψει Φινλανδίας και θα παρατάξει τους «11» που αγωνίστηκαν στην Αρμενία.

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται απόψε (21:45) τη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 και θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πορεία της στον όμιλο.

Ο Τζον Φαντ’ Σιπ λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τους Σκανδιναβούς ανακοίνωσε το μεσημέρι στους παίκτες του τη σύνθεση με την οποία θα παραταχθεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα και θα παρατάξει την ομάδα με την ίδια ακριβώς σύνθεση και την ίδια τακτική (4-2-3-1) που συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και νίκες κόντρα στην Αρμενία στο Ερεβάν.

Συγκεκριμένα, ο Φαν’τ Σιπ επέλεξε τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, μπροστά του στο κέντρο της άμυνας τους Χατζηδιάκο και Σταφυλίδη, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Μπακάκης και Γιαννούλης.

Στον χώρο του κέντρου οι δυο χαφ θα είναι οι Κουρμπέλης και Γαλανόπουλος, και μπροστά τους η τριάδα θα αποτελείται από τους Μπακασέτα, Λημνιό και Μάνταλο. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Παυλίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ