Σε δύσκολη θέση ο Σάντος στην Πολωνία

Σε δύσκολη θέση ο Σάντος στην Πολωνία

Η ήττα της Πολωνίας με 3-2 από τη Μολδαβία έχει προκαλέσει αμφισβήτηση προς τον Φερνάντο Σάντος, με τον κόσμο να εξαπολύει πυρά κατά του Πορτογάλου.

Η σοκαριστική ήττα της Πολωνίας από τη Μολδαβία με 3-2 για τα προκριματικά του Euro 2024, ενώ μέχρι το ημίχρονο βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-0, έφερε αναταραχές στους Πολωνούς φιλάθλους.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, έμεινε στην 4η θέση του πέμπτου ομίλου, κάτι το οποίο φυσικά δεν αρέσει καθόλου στον κόσμο, που τα έβαλε με τον Πορτογάλο.

Διαβάστε επίσης: Ρέστα Μπεσίκτας για Μπιέλ – Τι λένε στην Ισπανία (Pic)

Ο Σάντος πάντως δείχνει να έχει την απόλυτη στήριξη του προέδρου της Ομοσπονδίας, Τσέζαρι Κουλέτσα, ο οποίος μετά τη συνάντηση που είχε με τον έμπειρο τεχνικό, εξέφρασε τη στήριξη του.

«Μίλησα με τον Σάντος. Είμαστε και οι δύο πολύ απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, ωστόσο πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε νίκες και να προκριθούμε απευθείας στο Euro 2024. Στην ιστορία του πολωνικού ποδοσφαίρου, υπήρξαν κι άλλες δύσκολες στιγμές, ωστόσο πάντα ήμασταν ενωμένοι και καταφέρναμε να βγούμε από αυτές τις κρίσεις», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Πολωνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ